Da-2 sistemi kullanıyorum toshiba oc 500gb m2 ssd varda sanırım kronik sorunlu garantiye göndersem pcyide beraber yollamam lazım hem değişsede gene sıkıntı çıkacagını söylemişlerdi bende bu bütçede en iyisini araştırıyorumAnakartınızda m.2 sata desteği var mı ?
Ona göre m.2 veya Sata önerelim
Arkadaşlar 800 900 TL kadar bi SSD önerir misiniz?
Toshiba SSD'lerde sorun yok diye biliyorum ama bir yanlışım olmasınDa-2 sistemi kullanıyorum toshiba oc 500gb m2 SSD varda sanırım kronik sorunlu garantiye göndersem pcyide beraber yollamam lazım hem değişsede gene sıkıntı çıkacagını söylemişlerdi bende bu bütçede en iyisini araştırıyorum
Tamamen oyun oynuroum ama ssd sanırım takamam kendim bilen birine taktırıcam
Ne için kullanacağınıza göre değişir.
Eğer ki video editing tarzı bir şey için kullanacaksanız m2 SSD almanız sizin için en iyisi olacaktır ancak gaming ve günlük kullanım için kaliteli bir şey istiyorsanız özel olarak Samsung 860 QVO 1 TB önerebilirim 800 TL'ye alabilirsiniz internetten.
Benim yazma hızı düşük daha 37 saat kullanmışım konu açmıştım ordaki tavsiyeleri yorumları okudum da cok konu açışmış o ssd ile ilgiliToshiba SSD'lerde sorun yok diye biliyorum ama bir yanlışım olmasın
Sata olarak Samsung önerebilirim.
Tamamen oyun oynuroum ama SSD sanırım takamam kendim bilen birine taktırıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim yazma hızı düşük daha 37 saat kullanmışım konu açmıştım ordaki tavsiyeleri yorumları okudum da cok konu açışmış o SSD ile ilgili
Tamamen oyun oynuroum ama SSD sanırım takamam kendim bilen birine taktırıcam
Benim yazma hızı düşük daha 37 saat kullanmışım konu açmıştım ordaki tavsiyeleri yorumları okudum da cok konu açışmış o SSD ile ilgili
Aynen bende öyle düşünüyorum samsung ssd de herkes öneriyor galiba onu alıcam ama işte nasıl takılır bilmiyorum bu corsair spec delta kasada ssd yuvasınıda bulamadımDostum Samsung en kaliteli SSD markasıdır. Birde SSD'yi bilen birine yaptırıcam demişssin para vericek misin?
Sagol kardeşim bu ssd beni kaç sene götürür
Siz sağolun, yardım edebilmişsem ne mutlu banaAynen bende öyle düşünüyorum samsung SSD de herkes öneriyor galiba onu alıcam ama işte nasıl takılır bilmiyorum bu corsair spec delta kasada SSD yuvasınıda bulamadım
Sagol kardeşim bu SSD beni kaç sene götürür