Neler Yeni

SSD Oyun akıcılığına etki eder mi?

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
FPS e etki etmediğini biliyorum ama oyun akıcılığına bir etkisi varmıdır

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus
Sadece oyun açılması diye biliyorum ve CS:GO'da mesela el bitince menüye atarken hızlı geçer veya harita yuklenmesinde akıcıliktan kastigin ne?

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
Hdden ssdye attığım oyunların bazılarında fps drop sorununun çözüldüğünü gördüm.

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece oyun açılması diye biliyorum ve CS:GO'da mesela el bitince menüye atarken hızlı geçer veya harita yuklenmesinde akıcıliktan kastigin ne?
Yani hocam pürüsüz yani sanki düşük FPS hissiyatı yok yani akıcı hızlı fln anla işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hdden ssdye attığım oyunların bazılarında fps drop sorununun çözüldüğünü gördüm.
Çok iyi hocam

Redshift

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Esad
Dolaylı yoldan eder mesela bazı oyunlarda yollar binalar ağaçlar vs seyehat halindeyken daha hızlı açılır, CS go da ise dropları keser

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dolaylı yoldan eder mesela bazı oyunlarda yollar binalar ağaçlar vs seyehat halindeyken daha hızlı açılır, CS go da ise dropları keser
Evet bazı oyunlarda SSD'ye kurulması önerilir tarzı uyarılar çıkabiliyor. Naraka Bladepointte felan vardı.
Oyunu ilk aldığımda HDD'ye kurmuştum ve karakterimin neredeyse dibi bile geç yükleniyordu.

HDD'nin hızı anlık ciddi düşüşler yaşadığında droplara sebep olduğundan SSD'ye kurdum. Ancak bu tarz kronik sorunu olan SSD'lerdede drop yaşanabildiğinden bir fark belirtmek yanlış olabilir.

Latent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
umut barut
Oyun akıcılığına etki eder. Örneğin cyberpunk 2077 yi hdd ye yüklendiğinde şehirde ne npc ne araba ne bir şey bulabiliyorsun hatta arabayla giderken boşluğa düştüğümü biliyorum. Binaların kaplaması da yok çünkü yüklenmiyor. Ama ssd de böyle bir sorun yok. Ssd hızına göre oyun haritası yükleniyor

Top Bottom