Çevrende Migros tarzı bir market felan varsa oralara bakmanı tavsiye ederim tercihen 16 GB flash bellek alman iyi olur. Bios dosyası 20 30 mb olur en fazla ama ileride kullanman için 16 GB daha iyidirhocam şuan 40 liram var başkada param yok malesef :/
A101'e bakabilirsin, uyguna varsa bir tane 16 GB'lık bellek alabilirsin.hocam şuan 40 liram var başkada param yok malesef :/
COK PARDONHocam B450M bu Beniki A520M-A
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam hocam flash bellek sipariş edicemde nasıl bir flash belelk lazım link atabilirmisiniz acaba?
Taamam hocam flash belleği sipariş edicem sonra yazarım size teşekkür ederim
sam desteği nedir ?Mesela SAM desteği geldi ana kartlara. Bu bazı işlemci ve ekran kartları için FPS ve performans arttıran bir şey.
Tamam hocam bugün sipariş ederim büyük ihtimalle bu arada attığınız dosyayı indirmiştim daha önce flash belleğim yok ama dursun fat32 biçimlendirme gibi şeyi göremedim flash belleği taktıktan sonramı görürümA101'e bakabilirsin, uyguna varsa bir tane 16 GB'lık bellek alabilirsin.
Alternatif olarak bunlar var fakat yazma hızları epey kötü hiç beğenmemiştim ama format, BIOS güncelleme için iş görür. Dosya aktarım hızları çok kötü.
Teşekkür ederim hocamCOK PARDON
LİNK BUDUR . AYRICA BU LİNKDENDE : https://www.asus.com/tr/motherboard...a/helpdesk_download/?model2Name=PRIME-A520M-A CHİPSET LAN SES KARTI VE SATA DRİVERLERİNİ İNDİRİP SETUPDAN KURABİLİRSİNPRIME A520M-A|Anakart|ASUS Türkiye
ASUS Prime serisi, AMD ve Intel iÅlemcilerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için özenle geliÅtirildi. SaÄlam güç tasarımına, kapsamlı soÄutma çözümlerine ve akıllı ayar seçeneklerine sahip olan Prime serisi anakartlar, kendi PCâlerini toplayan kiÅilere kullanıÅlı...www.asus.com
sam desteği nedir ?
tamamdır hocam bugün alırım yada bulamassam sipariş ederim geldiği zaman yazarım sizlere teşekkür ederrimÇevrende Migros tarzı bir market felan varsa oralara bakmanı tavsiye ederim tercihen 16 GB flash bellek alman iyi olur. Bios dosyası 20 30 mb olur en fazla ama ileride kullanman için 16 GB daha iyidir
Flash belleği taktıktan sonra bu bilgisayara gir. Girdikten sonra flash belleğe sağ tıkla ve gelen seçeneklerde özellikler olacak ona tıkla, gelen ekranda dosya sistemi FAT32 ise bir şey yapmana gerek yok eğer NTFS ise gene flash belleğine sağ tıkla ve FAT32 olarak biçimlendir.Tamam hocam bugün sipariş ederim büyük ihtimalle bu arada attığınız dosyayı indirmiştim daha önce flash belleğim yok ama dursun fat32 biçimlendirme gibi şeyi göremedim flash belleği taktıktan sonramı görürüm
Teşekkür ederim hocam
Smart Acces Memory demek. AMD için bir teknoloji. Uygun işlemci ve uygun ekran kartı ile yüzde %15'e kadar FPS ve genel olarak sistem performansı arttıran süper bi şey.sam desteği nedir ?
Tamamdır hocam çok teşekkür ederimFlash belleği taktıktan sonra bu bilgisayara gir. Girdikten sonra flash belleğe sağ tıkla ve gelen seçeneklerde özellikler olacak ona tıkla, gelen ekranda dosya sistemi FAT32 ise bir şey yapmana gerek yok eğer NTFS ise gene flash belleğine sağ tıkla ve FAT32 olarak biçimlendir.
İmzadaki sistemse senin ve BIOS güncelse; BIOS'a gir, girdikten sonra Advanced Menüye (F7) geç. Sağ üstte Boot seçeneğine tıkla gelen ekranda CSM seçeneğini görüceksin ona tıkla ve sonra Launch CSM gelecek onu Disabled yap eğer Windows'un UEFI kurulu ise. Ondan sonra BIOS'u kaydet ve çık (F10). Sonra tekrardan BIOS'a gir ve en sağ üstte Resize-BAR seçeneğini görüceksin onu enabled yap ve gene F10'dan kaydedip çık.COK PARDON
LİNK BUDUR . AYRICA BU LİNKDENDE : https://www.asus.com/tr/motherboard...a/helpdesk_download/?model2Name=PRIME-A520M-A CHİPSET LAN SES KARTI VE SATA DRİVERLERİNİ İNDİRİP SETUPDAN KURABİLİRSİNPRIME A520M-A|Anakart|ASUS Türkiye
ASUS Prime serisi, AMD ve Intel iÅlemcilerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için özenle geliÅtirildi. SaÄlam güç tasarımına, kapsamlı soÄutma çözümlerine ve akıllı ayar seçeneklerine sahip olan Prime serisi anakartlar, kendi PCâlerini toplayan kiÅilere kullanıÅlı...www.asus.com
sam desteği nedir ?
Hocam nvidia ekran kartları açamıyormu?Smart Acces Memory demek. AMD için bir teknoloji. Uygun işlemci ve uygun ekran kartı ile yüzde %15'e kadar FPS ve genel olarak sistem performansı arttıran süper bi şey.
Millet mesela yüzde 15 kadar FPS almak için ekran kartlarına fazladan 2000-3000 TL veriyor ama böylece bedavaya fazladan bu FPS değerini elde ediyorsun.
Aslında işlemci ile alakalı bir şey. Ekran kartı ne kadar destekliyor bilmiyorum ama ikisinde AMD olması gerek diye biliyorum.Hocam nvidia ekran kartları açamıyormu?
Bnde 5600X ile 3060 TI var açabilirmiyim belki? anakartta destek veriyormu oda A520M-AAslında işlemci ile alakalı bir şey. Ekran kartı ne kadar destekliyor bilmiyorum ama ikisinde AMD olması gerek diye biliyorum.
Ryzen 5000 ve üstü için bir özellik.