Neler Yeni

BIOS'un güncel olması oyunlara etki eder mi?

Alperenc25

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Alperen Çatıkkaşli
hocam sıkıntı orda işte flash belleğim yok o işlerden hiç anlamıyorum birde anakart modelim Asus Prime A520M-A
Yani senin bileceğin bir iş, ben olsam flash bellek alır kendim yaparım.Bilgisayarcıya vereceğin para saçma bir para olur çünkü. 2 dakika sürecek bir işlem için para vermek bana gereksiz geliyor.

rynsz

80+ Bronze
performansa bir etkisi olucagını sanmıyorum lakin bios update sağlıklıdır.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,054
İsim
yusuf ecer
Oyunlarda direkt olarak bi performans değişimi olmaz ama dolaylı yoldan olabilir, bazı bios updatelerde çekirdek kullanımı vs tarzı fixler olabiliyo ve bios update gerçekten çok çok kolay bi şey pcciye gitme bence flash bellegin olması yetiyo

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Formander
Yani senin bileceğin bir iş, ben olsam flash bellek alır kendim yaparım.Bilgisayarcıya vereceğin para saçma bir para olur çünkü. 2 dakika sürecek bir işlem için para vermek bana gereksiz geliyor.
hocam flash belleği nereden alıyoruz kaç tl hiç kullanmadım çünki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunlarda direkt olarak bi performans değişimi olmaz ama dolaylı yoldan olabilir, bazı bios updatelerde çekirdek kullanımı vs tarzı fixler olabiliyo ve bios update gerçekten çok çok kolay bi şey pcciye gitme bence flash bellegin olması yetiyo
hocam flash bellek olduktan sonra nasıl güncelliyoruz onu bilmiyırum

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,054
İsim
yusuf ecer
Yani amazondan falan siparis edebilirsin çevrende bilgisayar ekipmanı satan bi yerden alabilirsin, güncelleme ise sitesinden inidiryprsun bios ekranından güncdlliyprsun

Yardımcı oluruz flash bellegi aldıktan sonra merak etme

rynsz

80+ Bronze
ANAKART MODELİNİ SÖYLE USB ATACAGIN DOSYANIN LİNKİNİ ATIYIM KENDİN YAP BASİT.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,923
İsim
Emre Zengin

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Formander

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,923
İsim
Emre Zengin
hocam zora benziyordu korktum bozarım diye

Asus Prime A520M-A
Zor bir şey yok hocam. Elinde bellek olucak onu başta biçimlendireceksin FAT32 olarak, ondan sonra BIOS dosyanı indirip klasöre çıkarttacaksın. Ondan sonra içindeki CAP dosyasını belleğe atıp BIOS'a girip Advanced Moda geçip TOOL sekmesinden Asus Ez Flash 3 Utility tıklayarak güncelleyeceksin.

Alperenc25

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Alperen Çatıkkaşli

Asus Prime A520M-A
Bu basit işlemde korkuyorsan bilgisayar nasıl kullanacaksın ki? Sürekli bozarım diye düşünürsün o zaman. Son derece basit bir işlem ypacağın işlem.Korkmanı gerektiren bir şey söz konusu bile değil. Yardımcı oluruz sana

Bios dosyasını bir adet flash bellek içine atıp, bilgisayar açılırken bios a gireceksin ve oradan update yapacaksın. Dikkat etmen gereken tek şey güncelleme yaparken flash belleği çıkarmaman veya oynatıp bağlantısını bozmaman. Elektrik kesintisine ise yapabileceğin bir şey yok zaten

rynsz

80+ Bronze

Asus Prime A520M-A

indir demen yeterli.

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Formander

indir demen yeterli.
Hocam B450M bu Beniki A520M-A

Zor bir şey yok hocam. Elinde bellek olucak onu başta biçimlendireceksin FAT32 olarak, ondan sonra BIOS dosyanı indirip klasöre çıkarttacaksın. Ondan sonra içindeki CAP dosyasını belleğe atıp BIOS'a girip Advanced Moda geçip TOOL sekmesinden Asus Ez Flash 3 Utility tıklayarak güncelleyeceksin.
Tamam hocam flash bellek sipariş edicemde nasıl bir flash belelk lazım link atabilirmisiniz acaba?

Bu basit işlemde korkuyorsan bilgisayar nasıl kullanacaksın ki? Sürekli bozarım diye düşünürsün o zaman. Son derece basit bir işlem ypacağın işlem.Korkmanı gerektiren bir şey söz konusu bile değil. Yardımcı oluruz sana

Bios dosyasını bir adet flash bellek içine atıp, bilgisayar açılırken bios a gireceksin ve oradan update yapacaksın. Dikkat etmen gereken tek şey güncelleme yaparken flash belleği çıkarmaman veya oynatıp bağlantısını bozmaman. Elektrik kesintisine ise yapabileceğin bir şey yok zaten
Taamam hocam flash belleği sipariş edicem sonra yazarım size teşekkür ederim

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,923
İsim
Emre Zengin
Hocam B450M bu Beniki A520M-A

Tamam hocam flash bellek sipariş edicemde nasıl bir flash belelk lazım link atabilirmisiniz acaba?

Taamam hocam flash belleği sipariş edicem sonra yazarım size teşekkür ederim
Bütçen nedir?

Top Bottom