SSD seçimi?

Katsu

80+
Reaksiyon skoru
60
Merhabalar arkadaşlar hazır bir sistem almayı düşünüyorum fakat ssd seçiminde bir ayrımda kaldım aşağıya ss bırakıyorum bakıp fikirlerinizi belirtirseniz memnun olurum :) tabi gönlüm m.2 ssd almaktan yana ama yinede fikir almakta fayda var.
IMG_20200522_030445.jpg

Not: sistemdeki tek depolama aygıtı olacak.

Ben olsam samsung alırdım kafam rahat olurdu

Samsung, SSD dünyasının kralıdır, her parçası son derece kaliteli. Ben olsam Samsung alır keyfime bakardım. James Donkey hakkında pek iyi yorumlar okuduğumu söyleyemem.

Samsung, SSD dünyasının kralıdır, her parçası son derece kaliteli. Ben olsam Samsung alır keyfime bakardım. James Donkey hakkında pek iyi yorumlar okuduğumu söyleyemem.
Peki şunu sorabilir miyim fotoğraftaki m.2 de 2000/1500 mb gibi bir değer varken samsung ssd 550/520 mb gibi değerlere sahip neden samsungu seçmeliyim

Peki şunu sorabilir miyim fotoğraftaki m.2 de 2000/1500 mb gibi bir değer varken samsung SSD 550/520 mb gibi değerlere sahip neden samsungu seçmeliyim
Kağıt üzerinde öyle yazıyor ancak doğruyu söylemek gerekirse çevremde kullananlardan pek iyi yorumlar almadım. Okum ve yazma hızlarının o kadar yüksek olmadığını söylüyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,321
Üyeler
189,594
Son üye
JustEfe13
Geri