Yardım SSD Soğutucu Önerisi

KnightDavion

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
495
Bütçe
1000
Merhaba,

Corsair MP600 PRO NH 2TB için SSD soğutucu önerisine ihtiyacım var. Çok büyük olmaması gerekiyor diye düşünüyorum, standart boylarda olabilir. Işıklı olmasın ve aşırı çirkin olmasın, soğutma performansında insanların memnun kaldığını çokça belirttiği bir SSD soğutucu olabilir. Fansız istiyorum ekstra ses olmasın. Yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar.,

1782548175047.webp

Merhaba,

Corsair MP600 PRO NH 2TB için SSD soğutucu önerisine ihtiyacım var. Çok büyük olmaması gerekiyor diye düşünüyorum, standart boylarda olabilir. Işıklı olmasın ve aşırı çirkin olmasın, soğutma performansında insanların memnun kaldığını çokça belirttiği bir SSD soğutucu olabilir. Fansız istiyorum ekstra ses olmasın. Yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar.,

Alıntıyı görüntüle
Çok kriter var gibi, bakmaya üşendim. Bu kriterleri akakçeden filtreleyerek orada çıkan soğutucuları atarsan onların arasından hangisinin iyi olduğunu söylemek daha rahat olur.

Merhaba,

Alıntıyı görüntüle
geçenlerde hiksemi almıştık onu atacaktım tükenmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,073
Üyeler
198,233
Son üye
AlSatçıDESTROYER
Geri