gaming gentr den aldım hazır sistemle beraberhocam yazma hızı normal ama okuma hızı 3300 olması gerekirken 1865 çıkmış anormal bir durum var ssd yi nerden aldınız?
sonuclar bu şekildecristaldiskinfo yükleyip oradan ekran görüntüsü atarmısınız.
Hocam burası iyi duruyor ama okuma hızında sıkıntı var diğer testteki onu çözemedim.hocam böyle bir sonuç aldım
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
sonuclar bu şekilde
Alıntıyı görüntüle
format attım temiz kurulum yaptım sonuclar buHocam burası iyi duruyor ama okuma hızında sıkıntı var diğer testteki onu çözemedim.
Diskin yüzde 86 sı dolu olduğu halde, iyi hız verebilmiş. Bir sıkıntısı yok... Anakarta bağladığın soketin verebileceği en yüksek hızı veriyor şu an. Herhalde bunu ikinci m.2 ssd olarak kullanıyorsun. (anakartın nedir ve ikinci bir m.2 kullanıyor musun ?)
Lexar NM610PRO 500GB PCIe Gen3 x4 Okuma 3300MB – Yazma 1700MB M.2 SSD (LNM610P500G-RNNNG)
işlemcim r5 5600 bios sürüm v3607 anakart sürücüleri derken hocam chipset audio ve lan driverleri yükledim sadeceBu işte bir terslik var. İşlemcin nedir ve kullandığın anakartın bios sürümünü öğrenebilir misin ? M.2 SSD anakart üzerindeki yuvasında x4 yerine x2 hızında çalışıyor. O yüzden testlerde hız olması gerekenden düşük çıkıyor. Anakart sürücüleri vs. kurulu mu ?
Sata sürücülerini vs de kurmayı deneyebilirsin.işlemcim r5 5600 bios sürüm v3607 anakart sürücüleri derken hocam chipset audio ve lan driverleri yükledim sadece