Yardım SSD-yi ile HDD taksam farkolurmu?

Reaksiyon skoru
13
Ssd fiyatı yüksek olduğu ve benim yüksek bir depolama alanına ihtiyacım var. Oyunlardakı ve bilgisayarın açılmasındakı zamanı, dosya hızı, farkını ssd ile hdd farkını biliyorsunuz, şimdi ben 500 gb Hdd ve 128 gb ssd alsam oyunlar, dosya aktarımı, bilgisayarın açılma hızı gibi şeyleri bilgisayar SSD ile mi yapıcak yoksa HDD ile mi

SSD fiyatı yüksek olduğu ve benim yüksek bir depolama alanına ihtiyacım var. Oyunlardakı ve bilgisayarın açılmasındakı zamanı, dosya hızı, farkını SSD ile HDD farkını biliyorsunuz, şimdi ben 500 gb HDD ve 128 gb SSD alsam oyunlar, dosya aktarımı, bilgisayarın açılma hızı gibi şeyleri bilgisayar SSD ile mi yapıcak yoksa HDD ile mi
OS'u SSD ye kurarsan evet.

SSD fiyatı yüksek olduğu ve benim yüksek bir depolama alanına ihtiyacım var. Oyunlardakı ve bilgisayarın açılmasındakı zamanı, dosya hızı, farkını SSD ile HDD farkını biliyorsunuz, şimdi ben 500 gb HDD ve 128 gb SSD alsam oyunlar, dosya aktarımı, bilgisayarın açılma hızı gibi şeyleri bilgisayar SSD ile mi yapıcak yoksa HDD ile mi
Kurduğun yere bağlı. HDD' ye kurduğun oyun HDD hızında olur. Lakin 7200 RPM 64mb cache bir HDD sizi üzmez bu arada.

Geri