Kendi yazılımından S.M.A.R.T verilerine baksanaAlıntıyı görüntüle crucial p1m2 ssd kullanıyorum ağustosta almıştım pcyi 1900 okuma 950de yazması vardı normalde şuan değeler düşük çıkıyor sorun nedir?
Kendi yazılımından S.M.A.R.T verilerine baksanaAlıntıyı görüntüle crucial p1m2 ssd kullanıyorum ağustosta almıştım pcyi 1900 okuma 950de yazması vardı normalde şuan değeler düşük çıkıyor sorun nedir?
Evet, ssd'nin bir kısmının boş kalması gerekiyor.2400/950 olması lazım aslında 2200/600 oluyor modeli wd sn550. Ama %97 dolu onunla alakalı olabilir mi?
Smart verilerinde bir sıkıntı çıkmayacak bence.Kendi yazılımından S.M.A.R.T verilerine baksana
%97 dolu bi zahmet2400/950 olması lazım aslında 2200/600 oluyor modeli wd sn550. Ama %97 dolu onunla alakalı olabilir mi?
knk o ne tam olarakKendi yazılımından S.M.A.R.T verilerine baksana
Bir zahmet hız düşsün2400/950 olması lazım aslında 2200/600 oluyor modeli wd sn550. Ama %97 dolu onunla alakalı olabilir mi?
SSD'nin sağlık verilerini gösteren veriler diye biliyorum yazılımda olması lazımknk o ne tam olarak
tamam reis buldum good healt diyor sorun yok gibi eyvallahBir zahmet hız düşsün
Mesaj otomatik birleştirildi:
SSD'nin sağlık verilerini gösteren veriler diye biliyorum yazılımda olması lazım
Evet sorun yoktamam reis buldum good healt diyor sorun yok gibi eyvallah