SSD'min adı değişmiş virüs müdür?

jasua

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar SSD'min ismi durduk yere değişmiş ,diske girince içinde bana ait olmayan oyunlar adlı bir klasör gördüm açmadan sildim , diskin adı değişmiyor fotoğrafta gördüğünüz gibi herhangi bir şey indirmedim yüklemedim
1750877055110.webp

Arkadaşlar SSD'min ismi durduk yere değişmiş ,diske girince içinde bana ait olmayan oyunlar adlı bir klasör gördüm açmadan sildim , diskin adı değişmiyor fotoğrafta gördüğünüz gibi herhangi bir şey indirmedim yüklemedim
Alıntıyı görüntüle
Hocam aynı konuyu technopatada atmışsınız lostchanceee benim dediğim gibi rat vardır.

Bildiğim kadarı ile sağ tık biçimlendir yapınca olması lazım.
diğer forumda kısıtlama yediğim için cevaplayamıyorum , disk ikinci el degil uzun süredir kullanıyorum bugün ansızın mod yüklüyordum oyuna o ara farkettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bildiğim kadarı ile sağ tık biçimlendir yapınca olması lazım.
hocam sadece diski biçimlendirince çözülecek mi , diğer diske bulaşmış olamaz mı

diğer forumda kısıtlama yediğim için cevaplayamıyorum , disk ikinci el degil uzun süredir kullanıyorum bugün ansızın mod yüklüyordum oyuna o ara farkettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sadece diski biçimlendirince çözülecek mi , diğer diske bulaşmış olamaz mı
Olabilir hocam format atın direkt.

hocam sorunu buldum ben işteyken misafir çocugu geliyo flash bellek takıyor oyun yüklemek için,nasıl oluyosa çocugun flash belleğinin adı diskimin adıyla değişiyor çocugun adı ''isa sarıkaya'' şaka gibi gerçekten , o değilde nasıl olmuş bu hala çözemedim iki saattir ne yapsam diye düşünüyorum bi ton fotograf belge nasıl kurtarırım diye düşünüyordum , bu nasıl düzelir bi sorun olmaz herhalde

Geri