Hocam aynı konuyu technopatada atmışsınız lostchanceee benim dediğim gibi rat vardır.Arkadaşlar SSD'min ismi durduk yere değişmiş ,diske girince içinde bana ait olmayan oyunlar adlı bir klasör gördüm açmadan sildim , diskin adı değişmiyor fotoğrafta gördüğünüz gibi herhangi bir şey indirmedim yüklemedim
Alıntıyı görüntüle
evet oraya atmıştım ilk yazım hatasından dolayı kaldırıldı , ne yapabilirim çok bir bilgim yokHocam aynı konuyu technopatada atmışsınız lostchanceee benim dediğim gibi rat vardır.
Bildiğim kadarı ile sağ tık biçimlendir yapınca olması lazım.evet oraya atmıştım ilk yazım hatasından dolayı kaldırıldı , ne yapabilirim çok bir bilgim yok
diğer forumda kısıtlama yediğim için cevaplayamıyorum , disk ikinci el degil uzun süredir kullanıyorum bugün ansızın mod yüklüyordum oyuna o ara farkettimBildiğim kadarı ile sağ tık biçimlendir yapınca olması lazım.
hocam sadece diski biçimlendirince çözülecek mi , diğer diske bulaşmış olamaz mıBildiğim kadarı ile sağ tık biçimlendir yapınca olması lazım.
Olabilir hocam format atın direkt.diğer forumda kısıtlama yediğim için cevaplayamıyorum , disk ikinci el degil uzun süredir kullanıyorum bugün ansızın mod yüklüyordum oyuna o ara farkettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam sadece diski biçimlendirince çözülecek mi , diğer diske bulaşmış olamaz mı