hocam bende amd kullanıyorum ama bu kart full sorun ile geliyor o çok acayip
Dostum bak burda adamlar gelen sürücü hakkında bilgi veriyor bu son sürümün 23.11.1.
Sayfayı türkçeye çevir 3 bölüm var
ilki oyun destekleri ve driver'a yeni gelen özellikler.
ikinci kısım "Düzeltilen Kısımlar" Bozuk yada stabil çalışmayan şeyleri düzelttikleri zaman buraya yazıyorlar
Üçüncü kısım "Bilinen Sorunlar" bu sürümü kullanırken şu hataları alabilirsin diye uyarı!
Ben 5 amd kart değiştirdim sapphire hariç sorun yaşadığım olmadıhocam bende amd kullanıyorum ama bu kart full sorun ile geliyor o çok acayip
hocam msı alıyorum genelde ama bunun amd üretimi ile ilgisi var benceBen 5 amd kart değiştirdim sapphire hariç sorun yaşadığım olmadı
Şuan xfx merc rx 6800 kullanıyorum ilerde yükseltmeyi düşünürsem (ki gerek yok) yine amd tercih edeceğim gibi işimi görüyor dlls,fsr gibi özellikleri açmama gerek yok kart güçlü zaten
Amd değilde ilk wattman için konuşayım. Genelde donanım uyumsuzluğu nedeniyle olur, bi kaç kişi pc de ki sorunlu parçayı değiştirdiği zaman wattman ortadan kalkar. Özellikle amd sistem de kaliteli parçalar kullanmak lazım ilk başta ise psu.hocam msı alıyorum genelde ama bunun amd üretimi ile ilgisi var bence
ben 23.7.2 kullanıyorum çok az wattman yedim@Method aslan kardesim radeon software girip versiyonunu yazarmısın buraya
Bende memnun değilimhocam bu ekran kartının allah bin türlğ b*** versin kimsemi bundan memnun olmaz ya
Xigmatek Psu var elimde 500w kart 90w çekiyor daha önce aynı bileşenlerle başka amd kartta kullandım nvidia kartta kullandım sıkıntı yaşamadım bu 6500xt haricindeAmd değilde ilk wattman için konuşayım. Genelde donanım uyumsuzluğu nedeniyle olur, bi kaç kişi pc de ki sorunlu parçayı değiştirdiği zaman wattman ortadan kalkar. Özellikle amd sistem de kaliteli parçalar kullanmak lazım ilk başta ise psu.
Ekran kartına etki eden bir uygulama kurduysan da wattman yiyebilirsin (bi ara msi kartım vardı rgb uygulamasını indirdiğim zaman wattman veriyordu silince düzeliyordu)
Birde bazen driver sıkıntıları olabilir açılmaz filan o da genelde "windows driver update" yüzündendir onu kapattığın zaman driver da sıkıntı olmaz.
Amd de sıkıntı yok dostum sorun birazda kart üreticisinde oc adı altında stabil bir ayar vermiyorlar bazen yada gelen chip o oc ayarına yetmiyor. İşte wattman filan yiyebilirsin bazıları voltaj düşürme gibi işlemler yapıp kartı stabil hale getiriyorlar mesela (benim hiç başıma gelmedi)
Amd kart alırsam da öncelik Red Devil bakıyorum sonra sırayla xfx,asus... bunlar yoksa birde Sapphire varsa almaktan vazgeçiyorum![]()
Nvidia için bir şey demiyorum zaten o daha stabil oluyor amd kaliteli parçalar istiyor ben fsp kullanıyorum mesele. Bu 6500xt de çok sorun yaşayan var ama ben anakart ile alakalı olduğunu düşünüyorum pcie 4.0 anakart da daha stabil olur gibi adamlar ona göre yapmış kartı çünkü.Bende memnun değilim
satışa çıkardım 2300 TL'ye 1 sene garantisi var daha 62 dereceyi geçmiyor kart Oyunları iyi hoş oynatıyorda son sürümler hiç stabil değil Nvidia karta geçeceğim satabilirsem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Xigmatek Psu var elimde 500w kart 90w çekiyor daha önce aynı bileşenlerle başka amd kartta kullandım nvidia kartta kullandım sıkıntı yaşamadım bu 6500xt haricinde
23.7.1lol valo gibi oyunlar oynuyorum. crash vermicek driver bilen varmı
Satışa koydum zaten 1660ti 1080 falan geçmeyi düşünüyorum (ki 1080i sonradan kenara koleksiyonluk koyacağım)Nvidia için bir şey demiyorum zaten o daha stabil oluyor amd kaliteli parçalar istiyor ben fsp kullanıyorum mesele. Bu 6500xt de çok sorun yaşayan var ama ben anakart ile alakalı olduğunu düşünüyorum pcie 4.0 anakart da daha stabil olur gibi adamlar ona göre yapmış kartı çünkü.