Staj defteri nasıl doldurulur

bulutic

80+
Reaksiyon skoru
21
staj basladigindan beri doldurmuyorum bilmiyorum nasil doldurduguma 8 hafta yapıyorum 5 hafta kaldi

fotoraflari cektim ancak staj defteri 30 sayfa

nasil doldurabilirim

elektrik elektronik meslek liseli
gittigim yerde showroomda çalışıyorum imalata almadılar yardim edersiniz sevinirim

Seninle ilgilenen hoca seni ziyarete geldigi zaman sor.

Yaptıklarını anlatacaksın, fotoğraflarla destekleyeceksin. Şahsen her gün sonu kısa kısa notlar alıyordum, en son yazacağımda bunları gpt ile uzattım, fotoğraflarla beraber yeterli sayfa sayısına ulaşmıştı. GPT baya genişletiyor yazıyı.

Ne yaptıysan onu yazman yeterli. Üniversite staj defterine 2 cümle yazdığım sayfalar vardı. Bi sıkıntı çıkmadı. İş olmadıysa birşeyler uydurmaya gerek yok. İlla sayfa dolduracam diyorsan yaptığın şeyi nasıl yaptığını, yaparken hangi adımları uyguladığını ve günden güne kendinde gözlemlediğin şeyleridr ekleyebilirsin

ziyarete gelmicekmiş ona sordumki yaz kafana göre dedi
Kimin yaninda çalışıyorsan onlara sor sonucta ilk stajyer degilsin. Çizime tek tek ugrasma arada yapsan yeter. Geri kalanini ufak ufak yazılarla doldur.

şuan 25 iş günü yapıyorum 11 günü doldurdum chatgptden biglisyar ile alakalı yazı yazıyorum arada kafama göre çizim yapıyorum dolu gözüksün yeterli

Geri