Neler Yeni

Staj parasi ile neler yapılabilir ?

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
Arkadaşlar merhaba sorum basit sizce bir kişi staj parası ile ne yapabilir aylık 1650 TL gibi bir para baya az miktar ancak sizce taksitle birsey alınıp satılırmı veya ne yapılabilir 9 ay çalışacağım 14.850 eder aylık gelse ne yapabilirim 9 ay biriktirsem ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
Pc bos is biriktirdigin para icin en iyisi kendi gelecegine yatirim yapmak borsaya felan gir udemy ingilizce ve kodlama icin 2 3 tane ders al ordan yuru bence.

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
bu paranın toplu halini görüp bişey alırım kafasına sakın girme alamıyorsun :D ben daha bu sene yaptım şunu alırım bunu alırım diyip duruyordum hikayeymiş :D arabaya ve telefona harcadım ben senin de ilgin varsa harcayabilirsin. xiaomi redmi note 8 pro 128 vardı sattım üstüne 2 staj parası koydum azda aile desteğiyle 11 128 aldım, arabaya varex coil tesisat yaptım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
bu paranın toplu halini görüp bişey alırım kafasına sakın girme alamıyorsun :D ben daha bu sene yaptım şunu alırım bunu alırım diyip duruyordum hikayeymiş :D arabaya ve telefona harcadım ben senin de ilgin varsa harcayabilirsin. xiaomi redmi note 8 pro 128 vardı sattım üstüne 2 staj parası koydum azda aile desteğiyle 11 128 aldım, arabaya varex coil tesisat yaptım.
üffff reis sende işini biliyosun benim kafadansın varex ve coil mükkk reis biriktirmeyi düşünüyorum parayı belki xs alabilirim sence xs max 256gb mi yoksa 11 128mi 2side yenilenmiş 12 ay garantili ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pc bos is biriktirdigin para icin en iyisi kendi gelecegine yatirim yapmak borsaya felan gir udemy ingilizce ve kodlama icin 2 3 tane ders al ordan yuru bence.
İngilizce dersi satın aldım 3-4 hafta önce onu çalışıyorum udemyden yazilim bölümü okuyorum c# biliyorum hocam borsa hic bilmem zarar ettim başka ne olabilir hocam sence ?

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
üffff reis sende işini biliyosun benim kafadansın varex ve coil mükkk reis biriktirmeyi düşünüyorum parayı belki xs alabilirim sence xs max 256gb mi yoksa 11 128mi 2side yenilenmiş 12 ay garantili ?

İngilizce dersi satın aldım 3-4 hafta önce onu çalışıyorum udemyden yazilim bölümü okuyorum c# biliyorum hocam borsa hic bilmem zarar ettim başka ne olabilir hocam sence ?
tabikide daha yeni olan daha iyi. ama iphone'da sakın 128'in altını alma kesinlikle yetmiyor. benim 128 bile doldu uğraştırıyor foto video silmeyle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
tabikide daha yeni olan daha iyi. ama iphone'da sakın 128'in altını alma kesinlikle yetmiyor. benim 128 bile doldu uğraştırıyor foto video silmeyle.
Hocam onu söylemen çok iyi oldu isim nerdeyse hergun 200-300 fotograf çekmek bunu söylemen çok iyi oldu xs max almam daha iyi o zaman teşekkürler hocam

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Taksitle laptop alın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~

Tanzanyalı Ökkeş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Harun Duman
Arkadaşlar merhaba sorum basit sizce bir kişi staj parası ile ne yapabilir aylık 1650 TL gibi bir para baya az miktar ancak sizce taksitle birsey alınıp satılırmı veya ne yapılabilir 9 ay çalışacağım 14.850 eder aylık gelse ne yapabilirim 9 ay biriktirsem ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
Düzeltiyim hocam staj parası 1800 küsür oluyor bende bu yıl staja başlayacağım bence biriktirebilirsiniz PC parça yükseltmesi ya da gezmek için harcanabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
Düzeltiyim hocam staj parası 1800 küsür oluyor bende bu yıl staja başlayacağım bence biriktirebilirsiniz PC parça yükseltmesi ya da gezmek için harcanabilir.
Hocam 1800mu oluyor :O çok iyi bir haber :D laptop var pc toplamak istemiyorum gezmeyi çok severim ama 10 Ay çalış o parayı 1 haftada biter bana koyar hocam yatirim yapmak istiyorum birde 10 aymi 9 aymi staj hocam ?

1800 olduğuna dair link atarmisiniz hocam

Tanzanyalı Ökkeş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Harun Duman
Hocam 1800mu oluyor :O çok iyi bir haber :D laptop var pc toplamak istemiyorum gezmeyi çok severim ama 10 Ay çalış o parayı 1 haftada biter bana koyar hocam yatirim yapmak istiyorum birde 10 aymi 9 aymi staj hocam ?
Evet hocam 1800 oluyor yeni asgari ücretin üçte biri, bildiğim kadarıyla 9 ay son aylarda pek bişey olmadigi için son ay staj yapılmıyor diye biliyorum ama değişmişte olabilir yatırım olarak ta kripto paraların ilerisi ne olur bilmem ama ben kripto paraya yatırım yapmayı düşünüyorum YTD.

Hocam linke gerek yok staj maaşları asgari ucretin üçte biri olarak hesaplanır şimdiki asgari ücretin üçte biri de 1800 den biraz fazla oluyor link bulursam atarım.

O sitede bulunan açıklama
IMG_20220828_153341.jpg

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
Evet hocam 1800 oluyor yeni asgari ücretin üçte biri, bildiğim kadarıyla 9 ay son aylarda pek bişey olmadigi için son ay staj yapılmıyor diye biliyorum ama değişmişte olabilir yatırım olarak ta kripto paraların ilerisi ne olur bilmem ama ben kripto paraya yatırım yapmayı düşünüyorum YTD.

Hocam linke gerek yok staj maaşları asgari ucretin üçte biri olarak hesaplanır şimdiki asgari ücretin üçte biri de 1800 den biraz fazla oluyor link bulursam atarım.

Alıntıyı görüntüle
Tamamdır hocam sağolun eyvallah :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~

Alıntıyı görüntüle
hocam şimdi okudum linki 1650 diyor siz yılbaşındaki zam ile tahminmi ediyorsunuz biz nettinden bahsediyoruz net 1650 ₺

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Hocam öncelikle iyi çalışmalar, merak ettiğim bir şey var , üniversite stajı mı yoksa lise mi ?
Staj parandan başka bir gelirin yoksa , kredi çekip böyle işlere girme ,aldığın para direk krediye gider elinde kullanmam için para kalmaz ,ama ailenden para alıyorsan bir giderin vs yoksa yapılabilir ama yine de aylık aldığın paranın hepsi ile de kredi ödeme mesela aylık 1650tl ödemeli kredi çekme, zor zamanın olur paraya ihtiyacın olur ,ortada kalırsın, kredi işine gireceksen az ödemeli şekilde çek,, He + olarak kredinin faizi de olur unutma.
Pc falan topluyacaksan aylık gelen parayı tut parça parça paranın yettiği parçayı al ,bir ay bi parça diğer ay bir parça, para yetmeyecek olursa az miktar borç al o eksik parçanı al ki diğer aya pahalı alma derdin olmasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,783
Üyeler
165,890
Son üye
Tatanka
Top Bottom