Neler Yeni

Staj parasi ile neler yapılabilir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
Hocam öncelikle iyi çalışmalar, merak ettiğim bir şey var , üniversite stajı mı yoksa lise mi ?
Staj parandan başka bir gelirin yoksa , kredi çekip böyle işlere girme ,aldığın para direk krediye gider elinde kullanmam için para kalmaz ,ama ailenden para alıyorsan bir giderin vs yoksa yapılabilir ama yine de aylık aldığın paranın hepsi ile de kredi ödeme mesela aylık 1650tl ödemeli kredi çekme, zor zamanın olur paraya ihtiyacın olur ,ortada kalırsın, kredi işine gireceksen az ödemeli şekilde çek,, He + olarak kredinin faizi de olur unutma.
Pc falan topluyacaksan aylık gelen parayı tut parça parça paranın yettiği parçayı al ,bir ay bi parça diğer ay bir parça, para yetmeyecek olursa az miktar borç al o eksik parçanı al ki diğer aya pahalı alma derdin olmasın.
hocam lise stajı staj haricinde gelirim yok kredi çekmeyi düşünmüyorum sizce hangi meslek yapılabilir pc toplamak istemiyorum bu parayı artırma istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Fahri
O işlemde bir kâr olduğu icin vergi olayı olmazmi hocam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam o işlerden anlamıyorum biraz bahsedebilirmisiniz rica etsem

Cok şükür spor yapıyorum ve diyetisyene gidiyorum o konuda şüphem yok ama ileride pisman olmak istemiyorum belki bu para ilerde 2-3 katı olabilir güzel yatırım ile

Hocam birkez yaptım zarar oldu o işten uzağım
Aslında kaybetmiş olmuyorsun

Top Bottom