🔥İndirim 🔥Stanley IceFlow Aerolight Pipetli Su Şişesi 1142 TL🔥🔥

Reaksiyon skoru
23
Tüm zamanların en iyi fiyatı

Stanley IceFlow™ Aerolight™ Flip Straw 2.0 Pipetli Su Şişesi, Koyu Mavi (Lupine), 0.7 Litre

1142 TL

Maximum karta 9 taksit peşin fiyatına!!!

• BUZLU 2 GÜN SOĞUK: Gününüz sizi nereye götürürse götürsün daha uzun süre susuz kalmayın. Flip Straw 2.0 Şişe içeceklerinizi 10 saat soğuk, buz eklendiğinde ise 2 gün soğuk tutar. Sızdırmaz ve kolayca paketlenebilen yalıtımlı su şişesi.

https://amzn.eu/d/846SwbZ

1763897991550.webp

Son düzenleme:
Nonnik rengi der mi gören
Böyle şeylere takılmayın bunu söyleyenler hamamböceği gibi yok edilebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldım teşekkürler umarım bahsedildiği kadar iyiydir
1763904549869.webp

Son düzenleme:
Bende bunun eski versiyonu var, denenebilecek en ekstrem yerde denedim mısırda hava 48 dereceyken piramitlerde 1 saat falan gezdim oradanda 2-3 saat yine dışarıdaydım o sıcakta bile 3-4 saat sonrasında su buz gibiydi. Bunuda almamak için zor duruyorum şuan

Bende bunun eski versiyonu var, denenebilecek en ekstrem yerde denedim mısırda hava 48 dereceyken piramitlerde 1 saat falan gezdim oradanda 2-3 saat yine dışarıdaydım o sıcakta bile 3-4 saat sonrasında su buz gibiydi. Bunuda almamak için zor duruyorum şuan
Sıcak içecek hakkında deneyiminiz oldu mu?

Sıcak içecek hakkında deneyiminiz oldu mu?
Sıcak denemedim ama yanlış hatırlamıyorsam talimatlarda sıcak ürün kullanılmaması hakkında uyarı vardı, pipetli stanley ürünlerinde sıcak önerilmiyor. Zaten ürünün ismide o yönde. Sıcak için tek geçerim diyeceğim ürün ''Thermos ultralight'' bu ürünü gözünüz kapalı alabilirsiniz. Stanley markasında muadili Aerolight transit mug. İkiside çok başarılı ancak onlarca termos kullanmış birisi olarak sıcakta Thermos ultralight gibisini görmedim.

fiyat çok iyi kaçırmayın bence :) üründen anlayan kişi böyle olur işte...

Sıcak denemedim ama yanlış hatırlamıyorsam talimatlarda sıcak ürün kullanılmaması hakkında uyarı vardı, pipetli stanley ürünlerinde sıcak önerilmiyor. Zaten ürünün ismide o yönde. Sıcak için tek geçerim diyeceğim ürün ''Thermos ultralight'' bu ürünü gözünüz kapalı alabilirsiniz. Stanley markasında muadili Aerolight transit mug. İkiside çok başarılı ancak onlarca termos kullanmış birisi olarak sıcakta Thermos ultralight gibisini görmedim.
Dediğini modelin 0.75'i 1200 tl alıyorum o halde.

Maximum'a 9 taksit peşin fiyatına. 2 tane aldım. 9 taksit'e mezar bulsam girerim. Saygılar.

Geri