Bu modelde arkadaşimin var hocam yanlişiniz olmasinBu arada uçları mıknatıslı değil bilginiz olsun.
Bu modelde arkadaşimin var hocam yanlişiniz olmasinBu arada uçları mıknatıslı değil bilginiz olsun.
Ben aynı yerden aldım mıknatıs yok. Farklı ise bilemem.Bu modelde arkadaşimin var hocam yanlişiniz olmasin
hocam şimdi 75tl400 stok 5 dakikada bitiyorsa sürü psikolojisinden başka bir şey değil. 350 kişinin bir gün lazım olursa diyerek aldığını söylerim ama kanıtlayamam.
Jorest 38 adet hassas mekanik tornavida seti, Torx T5 T6 T8 T9 T10 T20 ile mini alet seti, vb, iPhone, iPad, Switch, PS4, Xbox, dizüstü bilgisayar, Macbook, bilgisayar, gözlük, saatler, vb için tamir kiti. : Amazon.com.tr: Yapı Market
Jorest 38 adet hassas mekanik tornavida seti, Torx T5 T6 T8 T9 T10 T20 ile mini alet seti, vb, iPhone, iPad, Switch, PS4, Xbox, dizüstü bilgisayar, Macbook, bilgisayar, gözlük, saatler, vb için tamir kiti. : Amazon.com.tr: Yapı Marketwww.amazon.com.tr
Bu ürün öğle saatlerinde 125 TL fiyattaydı. Ben bunu tercih ederdim.
Tekrar indirime girmiş. Sepette 125 TL oluyor. İhtiyacı olan alabilir.hocam şimdi 75tl
prime üyesi olmama rağmen neden kargo çıkıyor eskiden çıkmıyordu?Tekrar indirime girmiş. Sepette 125 TL oluyor. İhtiyacı olan alabilir.
200 TL ve üzerine kargo ücretsiz. Müşteri hizmetleri 12 Eylül itibariyle artık bu şekilde olacak dedi.prime üyesi olmama rağmen neden kargo çıkıyor eskiden çıkmıyordu?
e prime mantığı yokki200 TL ve üzerine kargo ücretsiz. Müşteri hizmetleri 12 Eylül itibariyle artık bu şekilde olacak dedi.
asıl konudakine yetişemedim ama bu linkteki 74 tl olanı aldım eyv400 stok 5 dakikada bitiyorsa sürü psikolojisinden başka bir şey değil. 350 kişinin bir gün lazım olursa diyerek aldığını söylerim ama kanıtlayamam.
Jorest 38 adet hassas mekanik tornavida seti, Torx T5 T6 T8 T9 T10 T20 ile mini alet seti, vb, iPhone, iPad, Switch, PS4, Xbox, dizüstü bilgisayar, Macbook, bilgisayar, gözlük, saatler, vb için tamir kiti. : Amazon.com.tr: Yapı Market
Jorest 38 adet hassas mekanik tornavida seti, Torx T5 T6 T8 T9 T10 T20 ile mini alet seti, vb, iPhone, iPad, Switch, PS4, Xbox, dizüstü bilgisayar, Macbook, bilgisayar, gözlük, saatler, vb için tamir kiti. : Amazon.com.tr: Yapı Marketwww.amazon.com.tr
Bu ürün öğle saatlerinde 125 TL fiyattaydı. Ben bunu tercih ederdim.
75 lira olan tornavidayı diyorsan o yurtdışı. Konudaki seti diyosan bende ücretsizprime üyesi olmama rağmen neden kargo çıkıyor eskiden çıkmıyordu?