Neler Yeni

🔥İndirim Starbucks Latte 1 Kutu 34 TL🔥🔥

TahinPekmez

80+ Silver
ateş düştüğü yeri yakar, sizede serzeniş de bulunuyorum ama ortada dünyanın boykot ettigi ürünü alın diye konu açmak bazı ahlak dan yoksun kalındığının başlığı olmuş. Her devlet potansiyel savaş ülkesidir. yarin abd yatak odana kadar girse yine böyle gülebilecek ve ülkeni sömürerek elde ettiklerinin hala reklamı yapmaya devam edecekmisiniz.
Bulunduğumuz Ülke kendi sınırlarını korumak için stratejisini uygular, o almasa bizde almayiz diye birsey yok. Sen halksin halk en büyük yaptırımı olandır. Haaa mecbur almak zorundaysan şahitlendirmeden al kullan.

wosvos72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Hasan Barış Şaşmaz
Bir süredir 39 TL civarında idi son bir kaç gündür 34.50 TL'ye düştü. Migros'ta gördüğümde 64 TL gibi bir fiyatı vardı. Fiyat olarak iyi. Diğer konuda da alıp almamak kişinin kendi tercihi. Sadece bir indirim paylaşılmış. Kimse zorla aldırmıyor sonuçta. Herkesin kendi tercihi ister kullanın ister kullanmayın.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,375
İsim
Oğuz
Gıda dedektifi ürünü önermiyor kesinlikle almayın.
Gıda dedektifi denen adam gıda hakkında gram bir şey bilmiyor dostum. Gıda hakkında bir okul bile okumamış bir adam kafasına göre arkadaki yazıları okuyup ahkam kesiyor, dinlemeyin böyle adamları.
Starbucks yalniz hocam normalde adeti 80tl :D
Starbucks değil. Sadece isim hakları satın alınmış, ürün Nestle tarafından yapılıyor. Markette satılanlarla normali bir mi.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bunlar tam erimiyor yalnız. Pütür pütür kalıyor.

wosvos72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Hasan Barış Şaşmaz

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Özer
Neyle yapılıyor? Süt mü sıcak su mu?

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Ömer Aslan
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Dax Saz
bebekleri öldürenlerin ürünlerini peydahlamayin, bu Müslümanlık dan önce insanlık ayıbı.
Starbucksın sahibine bir daha bir bak istersen. Şu iletişim çağında bilmemek bir tercihtir. Kaldı ki Filistin bayrağına da şöyle bir göz gezdir derim. Arap isyan bayrağıdır. İsyanları kime sence? Filistin cephesini de bir hatırlayalım.

TahinPekmez

80+ Silver
Starbucksın sahibine bir daha bir bak istersen. Şu iletişim çağında bilmemek bir tercihtir. Kaldı ki Filistin bayrağına da şöyle bir göz gezdir derim. Arap isyan bayrağıdır. İsyanları kime sence? Filistin cephesini de bir hatırlayalım.
yazdığımı bir daha oku ezberci seni, sayiklamayi bırak.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,182
İsim
uwu
masum insanların ve çocukların ölümüne göz yumanların vicdanından şüphe ediyorum.

filistinin ne tür hatalar yaptığını biliyoruz ama bu filistine özgü bir durum değil her insan aynıdır , devletler sadece yönetimi belirler senin ne olduğunu değil bu durum başka bir ülkede olsa yine boykot ederdim. zorunlu ürünlere bir şey demiyorum ama milletin gözüne soka soka ben katil ve dini bozulmuş bir devlete destek veren bir markayı kullanıyorum demesini anlamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Dax Saz
yazdığımı bir daha oku ezberci seni, sayiklamayi bırak.
Kumandalı araba gibi ne yöne basarlarsa bizde istikamet orası diyorsun. Bari biraz araştırın önce. Yahu Starbucksın sahibi Kuveyt şirketi Alshaya Group. Arap bu kadar Arap değil. Oraya gelene kadar elinde kullandığın aletin mucidi de ateist. Hem de gey. Bilgin olsun. 😂

Top Bottom