Neler Yeni

Stardew Valley Eski Save Güncelleme

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
Merhaba, stardew valleyde eski sürüm kullanıyordum korsan bir şekilde. Eskisini sildim save dosyamı alıp sıkıntısız bir şekilde çalıştı fakat save dosyam yeni sürüme güncellenmişmidir? Bunu nasıl öğrenebilirim yenilikler için indirmiştim yeni sürümü zaten bulamadım.

En İyi Cevap
Merhaba, stardew valleyde eski sürüm kullanıyordum korsan bir şekilde. Eskisini sildim save dosyamı alıp sıkıntısız bir şekilde çalıştı fakat save dosyam yeni sürüme güncellenmişmidir? Bunu nasıl öğrenebilirim yenilikler için indirmiştim yeni sürümü zaten bulamadım.
Windows ve R tuşuna basarak çalıştır kısmını aç öncelikle, ardından appdata kelimesini aratıp çıkan ekranda Roaming klasörünü seçip içinde Stardew Valley klasörünü bulman gerekiyor. Bulduktan sonra Saves klasörüne girip kontrol etmek istediğin save'ini seç. Sonrasında SaveGameInfo adlı dosyayı not defteri uygulamasıyla birlikte aç sonra CTRL ve F tuşlarına basarak <gameVersion> yazısını arat. Yazıyı bulduğunda hemen sağında save'in sürümü yazıyor. Bu şekilde sürümünü...

tahayusuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
yusuf rak
%appdata% de stardew Valley klasöründe save dosyan olması lazım onu kopyala orjinal oyunu indirince oraya at öyle olabilir

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Windows ve R tuşuna basarak çalıştır kısmını aç öncelikle, ardından appdata kelimesini aratıp çıkan ekranda Roaming klasörünü seçip içinde Stardew Valley klasörünü bulman gerekiyor. Bulduktan sonra Saves klasörüne girip kontrol etmek istediğin save'ini seç. Sonrasında SaveGameInfo adlı dosyayı not defteri uygulamasıyla birlikte aç sonra CTRL ve F tuşlarına basarak <gameVersion> yazısını arat. Yazıyı bulduğunda hemen sağında save'in sürümü yazıyor. Bu şekilde sürümünü öğrenebilirsin. Onun dışında save'i çalıştırdığında oyun save'ini otomatik olarak günceller.

En İyi Cevap

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Anonim Ankh
Konudan bağımsız, haberiniz olsun, Microsoft Store'da Stardew Valley 50 TL'ye satılıyor, hala korsan kullanıyorsanız diye 50 TL'ye orijinal alabilirsiniz yani. Korsanla uğraşmayın, save'iniz de buluta kaydolsun, böyle sorunlarla da uğraşmamış olursunuz.

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konudan bağımsız, haberiniz olsun, Microsoft Store'da Stardew Valley 50 TL'ye satılıyor, hala korsan kullanıyorsanız diye 50 TL'ye orijinal alabilirsiniz yani. Korsanla uğraşmayın, save'iniz de buluta kaydolsun, böyle sorunlarla da uğraşmamış olursunuz.
Alayım, ama yine aynı sorum olur aktarabilir miyim aktarırsam güncellenir mi vs vs.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Anonim Ankh
Alayım, ama yine aynı sorum olur aktarabilir miyim aktarırsam güncellenir mi vs vs.
Onu bilmiyorum ama benim dediğim eğer alırsanız bundan sonraki süreçte böyle dertlerle uğraşmazsınız, sürekli buluta kaydolacağı için ister pc değiştirin, ister güncelleme gelsin sorun yaşamazsınız diye dedim. Ama oyunu aldıktan sonra sıfırdan başlamanız gerekebilir, o konuda bilgim yok.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Sorun olmaz Stardew'de başkalarının save'ini dahi yükleyebiliyorsunuz güncelleniyor. Eğer sıkıntı olursa zaten iade edersiniz ama olmaz

Top Bottom