Stardew Valley Korsan Oyun ile orjinal oyun birlikte online oynayabilir mi

Reaksiyon skoru
24
Bütçe
5
korsana karşı olduğunuzu biliyorum ama oyun doalr kuruna göre pahalı ve benim kartımda yok Korsan ile Steam oyunu birlikte oynayabilir mi

korsana karşı olduğunuzu biliyorum ama oyun doalr kuruna göre pahalı ve benim kartımda yok Korsan ile Steam oyunu birlikte oynayabilir mi
arkadaşınızla oynicağınızı söylüyorsanız hayır oynanmaz genel olarak korsanlar çevrimdışı oluyor diye biliyorum bazen kaliteli korsanlar kendi swleri oluyor iki korsan beraber oynuyor ama orjinal ile korsan oyun beraber ıyniyan çok az gördüm stardew valley hiç öyle oyniyan görmedim belki oluyordur

Oynanıyor.Sadece bir kaç mod kurmak lazım modları unuttum.
hamachiden bahsediyorsunuz sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Microsoftta olduğunu bilmiyordum oradan alacağım ama bir sorum olacak bende daha önce Xbox one X vardı onun için hesap açmıştım onu girsem hesap olarak o hesaba alabilir miyim Microsoft storeden ya da yeni hesap mı açayım
mıcrosofta 50 tle alın bunlarla ugrasmayın
Oynanıyor.Sadece bir kaç mod kurmak lazım modları unuttum.

hamachiden bahsediyorsunuz sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Microsoftta olduğunu bilmiyordum oradan alacağım ama bir sorum olacak bende daha önce Xbox one X vardı onun için hesap açmıştım onu girsem hesap olarak o hesaba alabilir miyim Microsoft storeden ya da yeni hesap mı açayım
Yok hamachiden değil direk oyunun dosyasına bir mod kuruyorduk öyleydi arkadaşım yaptığından ve oynadığımızdan biliyorum.Bilgisayar uyumluysa xbox olabilir ama değilse o versiyonu almanız gerekebilir.Xbox uygulamasında giriş yapın hesabınızla varsa direk oradan görebilirsiniz.

Benim anladığım kadarı ile sadece lan desteği var ve hamachi gibi yazılımlar ile bağlanabilirsin. Lan için crack orijinal fark etmiyor.
Crack sayfasında baktığım zaman hamachi ile uğraşmana gerek yok direkt olarak bağlanabilirsin.

Geri