Neler Yeni

Stardew Valley Korsan Oyun ile orjinal oyun birlikte online oynayabilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Musa Şahin
Bütçe
5
korsana karşı olduğunuzu biliyorum ama oyun doalr kuruna göre pahalı ve benim kartımda yok Korsan ile Steam oyunu birlikte oynayabilir mi

Shourd

80+ Gold
korsana karşı olduğunuzu biliyorum ama oyun doalr kuruna göre pahalı ve benim kartımda yok Korsan ile Steam oyunu birlikte oynayabilir mi
arkadaşınızla oynicağınızı söylüyorsanız hayır oynanmaz genel olarak korsanlar çevrimdışı oluyor diye biliyorum bazen kaliteli korsanlar kendi swleri oluyor iki korsan beraber oynuyor ama orjinal ile korsan oyun beraber ıyniyan çok az gördüm stardew valley hiç öyle oyniyan görmedim belki oluyordur

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Musa Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oynanıyor.Sadece bir kaç mod kurmak lazım modları unuttum.
hamachiden bahsediyorsunuz sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Microsoftta olduğunu bilmiyordum oradan alacağım ama bir sorum olacak bende daha önce Xbox one X vardı onun için hesap açmıştım onu girsem hesap olarak o hesaba alabilir miyim Microsoft storeden ya da yeni hesap mı açayım
mıcrosofta 50 tle alın bunlarla ugrasmayın
Oynanıyor.Sadece bir kaç mod kurmak lazım modları unuttum.

Nazenara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Mert ÖZ
İlgilendiği Kategoriler
Yakuza CZN Burak
Steam
https://steamcommunity.com/id/nazenara
Discord
nazenarakasuga
hamachiden bahsediyorsunuz sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Microsoftta olduğunu bilmiyordum oradan alacağım ama bir sorum olacak bende daha önce Xbox one X vardı onun için hesap açmıştım onu girsem hesap olarak o hesaba alabilir miyim Microsoft storeden ya da yeni hesap mı açayım
Yok hamachiden değil direk oyunun dosyasına bir mod kuruyorduk öyleydi arkadaşım yaptığından ve oynadığımızdan biliyorum.Bilgisayar uyumluysa xbox olabilir ama değilse o versiyonu almanız gerekebilir.Xbox uygulamasında giriş yapın hesabınızla varsa direk oradan görebilirsiniz.

DogancanYr

80+ Bronze
Benim anladığım kadarı ile sadece lan desteği var ve hamachi gibi yazılımlar ile bağlanabilirsin. Lan için crack orijinal fark etmiyor.
Crack sayfasında baktığım zaman hamachi ile uğraşmana gerek yok direkt olarak bağlanabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Musa Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim anladığım kadarı ile sadece lan desteği var ve hamachi gibi yazılımlar ile bağlanabilirsin. Lan için crack orijinal fark etmiyor.
Crack sayfasında baktığım zaman hamachi ile uğraşmana gerek yok direkt olarak bağlanabilirsin.
linki varmı?

d9gann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Doğan
d9gann 4803 dc den yaz ucuza ayarlıyayım sana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri