Neler Yeni

Öneri Stardew Walley ile ilgili...

CupOk

80+ Bronze
Sıkıcı oyun zaten eskiden oynadığımı söyledim arada girip öylesine takılıyordum yapcak bir şey olmadığı zaman ben korku oyunları seviyorum zaten o yüzden çok tercih etmiyorum stardew valley silmiş bile olabilirim yani
benle aynısın hemen hemen kaliteli korku gerilim görünce atlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Toplasan 300e yakın saatim vardır benimde düz vanilla sıkıyor gerçekten expanded ve birkaç mod kurarak başlamayı düşünüyorum o şekilde sıkmaz diye düşünüyorum birkaç videosunu inceledim sıkmayacak gibi duruyor. Tek bir eksik var
Coop oyunları topluyorum arkla oynarım diye ilgimi çekmese bile ama daha oynayabilecek ark yok

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Metehan
Eşimle aynı PC den Co op oynuyorduk. 10 saat kadar oynadık sonra ya biz farklı şeyler bulamadık sürekli enerji bitiyor akşam oluyor yapacak şeyleri kısıtlı gibi geldi. Aslında oyunu oynayanlar çok farklı şeyler yapmış ama ya ben bulamadım ya da fazla aramadım bilemiyorum. Oynadığımız 8-10 saat boyunca keyif aldık. Mağaralar tarım ticaret balık tutma çit vs yükseltme vs bunlarla geçirdik zamanı. Hayvancılık gibi şeyler varmış da onu hedefledim kendime çitli bi yer yaptım sonra bulamadım nerden yapacağımı öyle kaldı oyun. Demem o ki oynuyosan da bir noktadan sonra rehber videolarını izlemeni öneririm. Diğer türlü bir yerde takılıyosun ve oyundann soğuyorsun

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,687
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
teşekkürler kral
Ne demek rica ederim
Ps 2 grafikli veya piksel korku oyunları aşırı eğlenceli oluyor atlıyorum bende
Coop oyunları topluyorum arkla oynarım diye ilgimi çekmese bile ama daha oynayabilecek ark yok
Ah be tanıdık geldi bu, hangi oyunları aldın bende varsa oynayabiliriz

Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Onur Yücel
Ben oynuyordum renkli taş vardı ya kılıca dönüşen. Onu müzeye sattım sonra çölü açınça onun ne olduğunu öğrendim yaptığım bu mallık yüzünden alt f4 attım atış o atış en son 2024 Nisan da oynamışım

Light

80+ Bronze

Ekleyebilirsin beni. Arkadaş grubumla coop oyunlar oynamayı seviyoruz bizle beraber oynayabilirsin.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,687
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Ben oynuyordum renkli taş vardı ya kılıca dönüşen. Onu müzeye sattım sonra çölü açınça onun ne olduğunu öğrendim yaptığım bu mallık yüzünden alt f4 attım atış o atış en son 2024 Nisan da oynamışım
Dünyanın bu kadar bonkör insanlara ihtiyacı var kral kahkaha attım okurken, ben envanterimde yer yok diye denize atmıştım altın seviye balıklarım gitmesin diye
en son rust almıştım
Hayatını mahvetmek istersen denenebilir denendi onaylandı

Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Onur Yücel
Dünyanın bu kadar bonkör insanlara ihtiyacı var kral kahkaha attım okurken, ben envanterimde yer yok diye denize atmıştım altın seviye balıklarım gitmesin diye

Hayatını mahvetmek istersen denenebilir denendi onaylandı
Ya gtav rpler candır aslında hep oynamak istemişimdir de. Onlar da geceleri aktif oluyor ben de odada tek kalmıyorum dolayısıyla gece oynayamıyorum sıkıntı.
Ne alaka şimdi dersen öyle aklıma geldi -_-

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,687
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Hiçbir oyuna deli gibi bağlanmam ben kolay kolay. Oyun dediğin benim için max 50 60 saat

benle aynı
1739654134509.png

4 hafta sonra sen temsili

Ya gtav rpler candır aslında hep oynamak istemişimdir de. Onlar da geceleri aktif oluyor ben de odada tek kalmıyorum dolayısıyla gece oynayamıyorum sıkıntı.
Ne alaka şimdi dersen öyle aklıma geldi -_-
Bende bazen overreact verdiğimden ses yalıtımından ötürü geceleri oyun oynayamıyorum anlayabiliyorum bir nebze geçmiş olsun bir gün çözülür umarım

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,687
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Bu oyun taşla ağaç kestiğimiz bir oyun değil mi bana sıkıcı geliyor böyle oyunlar hayatta 100 saatten fazla oynayamam
İlk başları böyle sıkıcı sonra ama üs yapıp birde üs yağmalamaya başladığında açılıyor bir kez ölünce her şeyin gittiğinden en baştan başlaman gerekiyor bu yüzden her an aşırı dikkatli olman gerekiyor bu seni bayağı adrenaline sokuyor ve birilerini öldürüp baselerini yağmaladığında onlarında en baştan başlaması gerektiğini bildiğinden ve zorluğu bildiğinden öteki oyunlara kıyasla 80 kat keyif alıyorsun bende "bu tarz oyunları sevmem hep aynı şeyleri yapıyoruz nesi eğlenceli" diye düşünmüştüm başladıktan sonra bırakamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,325
Üyeler
168,279
Son üye
Hazardbert
Top Bottom