Remi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,458
Bende seninkini merak ettimsenin yaşın kaçtı bende çok merak ettim
Bende seninkini merak ettimsenin yaşın kaçtı bende çok merak ettim
22 yaşındayım kuzumbu arada senin yaşın kaçtı? eğer benden baya küçüksen oynayabiliriz. tabii yine de sevgilime sormam lazım hanımcı erkek olmak bunu geerektirir![]()
18 senin kacBende seninkini merak ettim
Yok hoşlandığım kıza "bak böyle bir oyun var" dedim indirdi "eee bu tek oynanmaz" dedim sonraoyun multiplayer mi ki? nasıl buldun?
bu da bayağı güzel duruyor lakin fiyatı tuzluymuş3D bir alternatif arıyorsan My Time at Portia'ya bakabilirsin onu Stardew'i deneyimlediğim kadar deneyimleme şansım olmadı bu yüzden çok detaylı konuşamam ama o da benzer bir oyun.
Steam key olarak alırsan 4, 5 euroya alabilirsin kahve içme fiyatına gelirbu da bayağı güzel duruyor lakin fiyatı tuzluymuş
100 saat oynayıp bir daha en baştan nasıl oynayacaksın ki ben 50 saat oynadıktan sonra arkadaşla baştan oynarken 10 saatte sıkıldım100 saat ama fazla sevmiyorum çok eskiden oynadım
Sıkıcı oyun zaten eskiden oynadığımı söyledim arada girip öylesine takılıyordum yapcak bir şey olmadığı zaman ben korku oyunları seviyorum zaten o yüzden çok tercih etmiyorum stardew valley silmiş bile olabilirim yani100 saat oynayıp bir daha en baştan nasıl oynayacaksın ki ben 50 saat oynadıktan sonra arkadaşla baştan oynarken 10 saatte sıkıldım
Toplasan 300e yakın saatim vardır benimde düz vanilla sıkıyor gerçekten expanded ve birkaç mod kurarak başlamayı düşünüyorum o şekilde sıkmaz diye düşünüyorum birkaç videosunu inceledim sıkmayacak gibi duruyor. Tek bir eksik var100 saat oynayıp bir daha en baştan nasıl oynayacaksın ki ben 50 saat oynadıktan sonra arkadaşla baştan oynarken 10 saatte sıkıldım
nereden alıyoruz?
nereden alıyoruz?
teşekkürler kral![]()
Buy My Time At Portia CD Key for PC at Best Price!
Do you have what it takes to survive in Portia on your own? Visit Eneba today and buy My Time At Portia to get inside the Panthea Games adventure marvel!www.eneba.com
Kendim kullanıyorum bu siteyi en son 1.2kya DayZ aldım yani güvenilirlilik açısından bir sorun yaşamazsın