Starfield alınır mı?

Valla doğru diyorsun da tr oyuncusu için bu pek hakka girmek sayılmaz daha çok bizim hakkımızda giriyorlar hatta.
Yani bütçesi olmayan adama bir şey diyemem gidip korsan oynarsa engel de olamam hatta anlayışla da karşılarım. Ama çok şükür benim öyle bi bütçem var. Tr oyuncusu olmak konusunda da haklsınız.

Sistemin kurtarıyorsa al. Beğenmezsen iade edersin.

vuruş hissi vasat geldi trailerda grafik olarakta baldurs gate 3 daha iyi bence ama dediğim gibi baldurs gate 3 al her karakter ile farklı hikaye oluyor ana hikaye dışında yan görevlerde bile karakter değişince diyalog değişiyor komik eğlenceli bazende çok ciddi sahneler oluşuyor
Sanırım Baldur's Gate 3 biraz daha ağır basıyor sizin söyledikleriniz düşününce.

Sistemin kurtarıyorsa al. Beğenmezsen iade edersin.
Hangi oyun için dediniz hocam. Baldur's Gate 3'mü Starfield mı? Sistemim de Rx6600 ryzen 5 5500. Her ikisini de kaldırır diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzelmiş gerçekten. Hocam bu arada oyun kaç gb?

Hangi oyun için dediniz hocam. Baldur's Gate 3'mü Starfield mı? Sistemim de Rx6600 ryzen 5 5500. Her ikisini de kaldırır diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzelmiş gerçekten. Hocam bu arada oyun kaç gb?
150 indirdim

Starfield için dedim. Oyun minimum RX 5700 istiyor. Minimum için bayağı yüksek bir gereksinim. O yüzden sistemin kurtarıyorsa diye yazdım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bor4
Gerçi bir sürü sinematik olunca normal bir rakam. Teşekkürler hocam Baldur's Gate 3 alacağım.
pişman olmazsın hocam şu iki moduda kur keyfine bak mod varken coop ve achivement çalışıyor bu video yardım eder
modlar https://www.nexusmods.com/baldursgate3/search/ https://www.nexusmods.com/baldursgate3/mods/945 modlar çıkmamış isimlerini yazıyorum kurup öyle başlayın bende 10 saatten sonra yeni kurdum çok daha iyi ilk mod wasd movement ikinci mod native camera tweaks

Haklısın da fiyatlar malum korsan oynayana da bir şey diyemeyiz bu fiyatlarla bir oyun oynayıp eglenicek adam bi bakıyor 800-900tl freegoggamesden indiren çok bg3u
O siteler çok yavaş hocam daha iyileri var update leri bile günlük kırıyorlar.

Geri