- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,408
Sorun Xbox beğenmeme konusu açması değil ama konuyu hâlâ oraya çekip PS'den para mı alıyorsuna çevirmişsiniz ben nerede öyle bir şey yazmışım?
Herkes neyin ne olduğunu biliyor ki bu da beni sevindiriyor gelelim Enis o videoyu çektikten sonra gelen yorumlar küfürlü olanları almadım bile çoluk çocuk kandırırlar ancak 33 tane yorumu derledim Enisin videosuna gelen tepkiler.Meyve veren ağaç taşlanır hocam. Özellikle yöneticiler tarafından. Şuan erken basın sürümlerinin videolarını görüyoruz Youtube'de. Herkes övüyor da övüyor. Adam "evet NPC'ler çok kötü yaşayan npc yok ama benim için önemli değil oyun güzel diyor (Enis Kirazoğlu)" O zaman açık dünya RPG oynamanın ne anlamı var? Neyse ben tarafsız basının okuyucusuyum. Şimdi o kadar bilgiyi buraya yayarsam Fanboy olurum. Hatta banlanırım birde...
Sorun Xbox beğenmeme konusu açması değil ama konuyu hâlâ oraya çekip PS'den para mı alıyorsuna çevirmişsiniz ben nerede öyle bir şey yazmışım?
STARFİELD ı sevmediğini neden bize kanıtlamaya çalışıyorsun?Herkes neyin ne olduğunu biliyor ki bu da beni sevindiriyor gelelim Enis o videoyu çektikten sonra gelen yorumalrı küfürlü olanları almadım bile çoluk çocuk kandırırlar ancak 33 tane yorumu derledim Enisin videosuna gelen tepkiler.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kısaca insanlar neyin ne olduğunu biliyor daha ne yorumlar var gidin okuyun.
Game Pass den paraları cebine koyan yayıncılara değil objektif insanlara inanın onların tek savunduğu şey para para veren nere ise orayı yüceltiler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Bence bu yorumunuz her şeyi özetliyor siz insanların akıllarını okuma derecesine yükselmişsiniz yorum yok yazdıklarınız onu gösteriyor.
Ben buna çok maruz kaldım. Gerçel şeyleri görmezden gelip en ufak şeyleri deve yapan bir kitle var bu forumda.Yine drama döndürmüşsünüz. Fanboy dedim diye mı bırakacakmış? Konu altında onlarca kişi aynı şeyi söylüyor zaten, hele diğer konulardaki tartışmalar çok ayrı bir olay. Arkadaş kaç kişiye hakaret etti konu altında onlar bile bundan drama yaratmamışken fanboy dememin dramasını mı çeviyorsunuz? TLOU sorunlu çıkınca neden konu açmaya tenezzül etmedin dedim doğru dürüst cevap bile veremedi. Aksini hâlâ kanıtlayamadı.
Bence de. Gören dünya meselesini çözdü sanar. O kadar yazı yazmış. Beğenmezsem bu nasıl oyun der küfür eder kapatırımDayı siz çıldırmışsınız ya cidden. İnsanlar niye diğer insanları fazla ciddiye alıyor ve onlara bir şey anlatmak ister anlamadım. Çıkmuşsa banamı çıkmış oyun. Beğenmedim der iade eder geçerim. Başkalarına düşüncelerimden sorulmadıkça bahsetmem. Ben kimimki örnek veriyorum. Tavsiyem kral yorma kendini samimi söylüyorum deli edersin kendini
Garip olan konu sahibi tereyağından kıl çeker gibi kendince olumsuz yorum ve incelemeleri paylaşıp bunun objektif gerçeklik olduğunu kanıtlamaya çalışıp, oyuna iyi diyen kişileri de görmezden gelmesi veya para aldığını düşünmesi. Bu durumun da dışardan bariz bir şekilde fanboy olduğunun anlaşılmasını sağladığının farkında olmaması.
Kanka bu oyun neden cyberpunk ile karşılaştıliyor ? Cyberpunk Starfield kadar geniş bir oyun mu ? Yok mu Starfield gibi bir oyun ? Bir tane vardı sanırım hatırlayamadim.