Aynı firmanın bir önceki oyunu Fallout 4 bile bu Starfield çöpünü tokatlıyor sizler asosyallikten yalnızlıktan Xbox'ı kendi ailenizden bir birey gibi görüyorsunuz bu da Xbox'a karşı eleştiri yapınca biri kendi şahsınıza eleştiri yapmış gibi alınıyorsunuz ve burada salyalarını akıtarak yazıyorsunuz acıyorum size fanboy palyaçolar.
Hala palyaçoluk yapanları görüyorum anlamayan sorunlu arkadaşlar için bir kez daha yazıyorum 6 eylül den sonra foruma ara veriyorum boş tantana yapmayın.
Uyuyan güzellere bir müjdem daha var 6 eylül olmadan 1 puan daha düştü bile 86 şu an metascore puanı basını kara listeye alarak balonu ancak bu kadar şişirebildiler.
Son olarak cahilliğinize bir ışık tutayım o abileriniz bile bilmez bu konumu okumayan herkes okusun 30 FPS diye bir şey yok artık ayakta uyuyorsunuz haberiniz yok şu performanslı ekran kartı yok bu en iyi monitör 144hz şu bu geçin bunları konuyu okuyun kısaca konun özeti Monitör de frame generation var açınca 30 FPS ne var ne yok demeden 60 FPS yapıyor.
Samsung M7 Motion Plus (Titreme Azaltma) ayarı ile 30 FPS oyundan nasıl 60 FPS olarak görüntü alırsınız başlık ilk okuduğunuzda biraz garip gelse de asında öyle değil bu bahsettiğim olay sadece Samsung M7 Akıllı Monitör ile sınırlı da değil elinizde yeni nesil Samsung veya LG bir TV varsa da...
forum.donanimarsivi.com