Neler Yeni

Starfield Balonu Patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan

fufuker1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
fufuker1 development
Karakterin suratına 100x zoom atarsan tabi kötü görünür.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,486
İsim
Oğuz
Oğlum bu ne tavırlar lan. Starfield iyi olsa kıyamet kopacakmış gibi niye davranmışsın. Bu ne haterlık

99723

80+ Silver
Aynı firmanın bir önceki oyunu Fallout 4 bile bu Starfield çöpünü tokatlıyor sizler asosyallikten yalnızlıktan Xbox'ı kendi ailenizden bir birey gibi görüyorsunuz bu da Xbox'a karşı eleştiri yapınca biri kendi şahsınıza eleştiri yapmış gibi alınıyorsunuz ve burada salyalarını akıtarak yazıyorsunuz acıyorum size fanboy palyaçolar.

Hala palyaçoluk yapanları görüyorum anlamayan sorunlu arkadaşlar için bir kez daha yazıyorum 6 eylül den sonra foruma ara veriyorum boş tantana yapmayın.

Uyuyan güzellere bir müjdem daha var 6 eylül olmadan 1 puan daha düştü bile 86 şu an metascore puanı basını kara listeye alarak balonu ancak bu kadar şişirebildiler.
Screenshot (1).png

Son olarak cahilliğinize bir ışık tutayım o abileriniz bile bilmez bu konumu okumayan herkes okusun 30 FPS diye bir şey yok artık ayakta uyuyorsunuz haberiniz yok şu performanslı ekran kartı yok bu en iyi monitör 144hz şu bu geçin bunları konuyu okuyun kısaca konun özeti Monitör de frame generation var açınca 30 FPS ne var ne yok demeden 60 FPS yapıyor.

Son düzenleme:

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Aynı firmanın bir önceki oyunu Fallout 4 bile bu Starfield çöpünü tokatlıyor sizler asosyallikten yalnızlıktan Xbox'ı kendi ailenizden bir birey gibi görüyorsunuz bu da Xbox'a karşı eleştiri yapınca biri kendi şahsınıza eleştiri yapmış gibi alınıyorsunuz ve burada salyalarını akıtarak yazıyorsunuz acıyorum size fanboy palyaçolar.

Hala palyaçoluk yapanları görüyorum anlamayan sorunlu arkadaşlar için bir kez daha yazıyorum 6 eylül den sonra foruma ara veriyorum boş tantana yapmayın.
Uyuyan güzellere bir müjdem daha var 6 eylül olmadan 1 puan daha düştü bile 86 şu an metascore puanı basını kara listeye alarak balonu ancak bu kadar şişirebildiler.
Alıntıyı görüntüle

Son olarak cahilliğinize bir ışık tutayım o abileriniz bile bilmez bu konumu okumayan herkes okusun 30 FPS diye bir şey yok artık ayakta uyuyorsunuz haberiniz yok şu performanslı ekran kartı yok bu en iyi monitör 144hz şu bu geçin bunları konuyu okuyun kısaca konun özeti Monitör de frame generation var açınca 30 FPS ne var ne yok demeden 60 FPS yapıyor.
Yavaş yavaş 83'e kadar düşer zaten yarın oyun çıkacak ve bir sürü oyuncu game pass'ten oynayacak ve bir çok hata ve bugla karşılaşacaklar.

Son düzenleme:

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Oğlum bu ne tavırlar lan. Starfield iyi olsa kıyamet kopacakmış gibi niye davranmışsın. Bu ne haterlık
aynı fıkırdeyım 2-3 kafa dagıttımız oyunlar ıcın boyle kavgalar cocukca ve komık bana gore :D

TheworstD32132

80+ Bronze
Fanboy olmasan gelip böyle bir konu açmassın zaten kendinde diyorsun inceleme puanı gelince görürüz. E daha ne o zaman ? Bırak profesyoneller işini yapsın herkeste sonuçları görsün. Kaç defa diyoruz zaten Bethesda böyle bir firma hep yarım çıkar oyunları.
En çöp codlara 8 9 puan basan profesörler mi ?

ConquerorXIV

80+ Gold
starfield abartıldığı gibi iyi gözükmüyor o yüzden yarın çıksın hepimiz bakalım ondan sonra yorum yapalım

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Çıkış saatini bilen var mı Steam için

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
Diyarhan
Biraz hak verebilirim oyun 2023 şartlarına göre dediklerini tam karşılamıyor. Kötü mü değil ama iyi de değil.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
Diyarhan
1 saat sonra indirip deneyeceğim. Aslında 1 ay oynamazdım düzelmesi için ama beklentim var.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,801
Üyeler
161,347
Son üye
SamereL
Top Bottom