Neler Yeni

Starfield Balonu Patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,309
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sorun Xbox beğenmeme konusu açması değil ama konuyu hâlâ oraya çekip PS'den para mı alıyorsuna çevirmişsiniz ben nerede öyle bir şey yazmışım?

99723

80+ Silver
Meyve veren ağaç taşlanır hocam. Özellikle yöneticiler tarafından. Şuan erken basın sürümlerinin videolarını görüyoruz Youtube'de. Herkes övüyor da övüyor. Adam "evet NPC'ler çok kötü yaşayan npc yok ama benim için önemli değil oyun güzel diyor (Enis Kirazoğlu)" O zaman açık dünya RPG oynamanın ne anlamı var? Neyse ben tarafsız basının okuyucusuyum. Şimdi o kadar bilgiyi buraya yayarsam Fanboy olurum. Hatta banlanırım birde...
Herkes neyin ne olduğunu biliyor ki bu da beni sevindiriyor gelelim Enis o videoyu çektikten sonra gelen yorumlar küfürlü olanları almadım bile çoluk çocuk kandırırlar ancak 33 tane yorumu derledim Enisin videosuna gelen tepkiler.
Screenshot.png
2.png
3.png
4.png
5.png
6.png
7.png
8.png
9.png
10.png
11.png

12.png
13.png

14.png

15.png
16.png
17.png
18.png
19.png
20.png
21.png
22.png
23.png
24.png
25.png
26.png
27.png
28.png
29.png
30.png
31.png
32.png
33.jpg

Kısaca insanlar neyin ne olduğunu biliyor daha ne yorumlar var gidin okuyun.

Game Pass den paraları cebine koyan yayıncılara değil objektif insanlara inanın onların tek savunduğu şey para para veren nere ise orayı yüceltiler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun Xbox beğenmeme konusu açması değil ama konuyu hâlâ oraya çekip PS'den para mı alıyorsuna çevirmişsiniz ben nerede öyle bir şey yazmışım?
screenshot2-png.572516

Bence bu yorumunuz her şeyi özetliyor siz insanların akıllarını okuma derecesine yükselmişsiniz yorum yok yazdıklarınız onu gösteriyor.

Son düzenleme:

Deniz....

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Deniz Tatar
Herkes neyin ne olduğunu biliyor ki bu da beni sevindiriyor gelelim Enis o videoyu çektikten sonra gelen yorumalrı küfürlü olanları almadım bile çoluk çocuk kandırırlar ancak 33 tane yorumu derledim Enisin videosuna gelen tepkiler.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kısaca insanlar neyin ne olduğunu biliyor daha ne yorumlar var gidin okuyun.

Game Pass den paraları cebine koyan yayıncılara değil objektif insanlara inanın onların tek savunduğu şey para para veren nere ise orayı yüceltiler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

screenshot2-png.572516

Bence bu yorumunuz her şeyi özetliyor siz insanların akıllarını okuma derecesine yükselmişsiniz yorum yok yazdıklarınız onu gösteriyor.
STARFİELD ı sevmediğini neden bize kanıtlamaya çalışıyorsun?

SadeceSeyf

80+ Gold
1 gün kaldı göreceğiz bakalim 🤣

Deniz....

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Deniz Tatar
Değerli forum üyeleri bence yeterince prim kastı arkadaş konuyu burada kapatalım.

HmzaY

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
gamepass ile 30tl ye oynadığın bi oyun için fazlasıyla iyi bence.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Yine drama döndürmüşsünüz. Fanboy dedim diye mı bırakacakmış? Konu altında onlarca kişi aynı şeyi söylüyor zaten, hele diğer konulardaki tartışmalar çok ayrı bir olay. Arkadaş kaç kişiye hakaret etti konu altında onlar bile bundan drama yaratmamışken fanboy dememin dramasını mı çeviyorsunuz? TLOU sorunlu çıkınca neden konu açmaya tenezzül etmedin dedim doğru dürüst cevap bile veremedi. Aksini hâlâ kanıtlayamadı.
Ben buna çok maruz kaldım. Gerçel şeyleri görmezden gelip en ufak şeyleri deve yapan bir kitle var bu forumda.

ben sony fanıyım ama fanlıktan bağımsız starfield'ı hiç beğenmedim next gen falan değil bu oyun modlu fallout 4 gibi duruyor

BabaVoss7

80+ Silver
Dayı siz çıldırmışsınız ya cidden. İnsanlar niye diğer insanları fazla ciddiye alıyor ve onlara bir şey anlatmak ister anlamadım. Çıkmuşsa banamı çıkmış oyun. Beğenmedim der iade eder geçerim. Başkalarına düşüncelerimden sorulmadıkça bahsetmem. Ben kimimki örnek veriyorum. Tavsiyem kral yorma kendini samimi söylüyorum deli edersin kendini

VS07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Vahit Sarıkaya
Dayı siz çıldırmışsınız ya cidden. İnsanlar niye diğer insanları fazla ciddiye alıyor ve onlara bir şey anlatmak ister anlamadım. Çıkmuşsa banamı çıkmış oyun. Beğenmedim der iade eder geçerim. Başkalarına düşüncelerimden sorulmadıkça bahsetmem. Ben kimimki örnek veriyorum. Tavsiyem kral yorma kendini samimi söylüyorum deli edersin kendini
Bence de. Gören dünya meselesini çözdü sanar. O kadar yazı yazmış. Beğenmezsem bu nasıl oyun der küfür eder kapatırım 😂

SelimAy1

80+
Garip olan konu sahibi tereyağından kıl çeker gibi kendince olumsuz yorum ve incelemeleri paylaşıp bunun objektif gerçeklik olduğunu kanıtlamaya çalışıp, oyuna iyi diyen kişileri de görmezden gelmesi veya para aldığını düşünmesi. Bu durumun da dışardan bariz bir şekilde fanboy olduğunun anlaşılmasını sağladığının farkında olmaması.

99723

80+ Silver
Garip olan konu sahibi tereyağından kıl çeker gibi kendince olumsuz yorum ve incelemeleri paylaşıp bunun objektif gerçeklik olduğunu kanıtlamaya çalışıp, oyuna iyi diyen kişileri de görmezden gelmesi veya para aldığını düşünmesi. Bu durumun da dışardan bariz bir şekilde fanboy olduğunun anlaşılmasını sağladığının farkında olmaması.

SadeceSeyf

80+ Gold
Kanka bu oyun neden cyberpunk ile karşılaştıliyor ? Cyberpunk Starfield kadar geniş bir oyun mu ? Yok mu Starfield gibi bir oyun ? Bir tane vardı sanırım hatırlayamadim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom