Neler Yeni

Starfield Balonu Patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

The Semih

80+ Gold
30FPS yok M7 monitörü alan biri 30 FPS oyun bile oynamıyor onu bile yazdım bilen kişi çok azdır o kadar kişiyi bilgilendirdik.
Bende senden öğrendim valla hatta araştırdım NVIDIA demiş ki televizyondaki teknolojinin Gecikme değerini en aza indirip Frame Generation yaptık, çünkü televizyonda latency çok önemli değilmiş oyunda daha önemli.

99723

80+ Silver
Bende senden öğrendim valla hatta araştırdım NVIDIA demiş ki televizyondaki teknolojinin Gecikme değerini en aza indirip Frame Generation yaptık, çünkü televizyonda latency çok önemli değilmiş oyunda daha önemli.
Bu zamana kadar kime faydam olduysa ne mutlu bana onlar fanboy olmayan objektif zannettiği yayıncıların hepsi para alıp inceleme yapıyorlar bu yalan söyleyen insanlara inanmaya devam etsinler şu foruma girdim gireli hep insanları en doğru yola yönlendirmeye çalıştım sonuna kadar da öyle yaptım ama artık yeter neye inanmak istiyorlarsa ona inansınlar.

The Semih

80+ Gold
Banane ben oynuyorum şuanda gayette iyi bir oyun daha ne bekliyorsunuz bilmyorum
Sen düz mantık oyuncusun kardeşim ondan seviyorsun zaten yunus ve ben farklı açıdan bakıyoruz oyunlara ondan anlaşamıyoruz zaten, PNG gezegene uçak sürdüğünün farkında bile değilsin. Siyaset örneği verirdimde neyse :D

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
mecit burak kılıç

99723

80+ Silver
evet knk aynen knk starfield knk patlamış knk tüh knk of knk
Sana Xbox ve Starfield ile mutluluklar dilerim 6 eylül den sonra foruma ara vereceğim boşa ağlamana gerek yok neye inanmak istiyorsan ona inan.

Son düzenleme:

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
mecit burak kılıç
Sana Xbox ve Starfield ile mutluluklar dilerim 6 eylül den sonra foruma ara vereceğim boşa ağlamana gerek yok neye inanmak istiyorsan ona inan.
yahu hocam ne bu xbox starfield mevzusu oyuna iyi diyene bildiğin sövüyorsunuz bırakın kim ne oynuyorsa oynasın açın konu starfield patladı atın oraya 2 fotoğraf ne düşünüyorsunuz deyin geçin 12 sayfa boyunca tartışdığınız şeye bakın

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom