Cidden psikolojik sorunların var Çoğu kişi de belirtmiş.AKP Trolüne bak nasıl yakmışsam kendisini her konuma da geliyor bir de takıntılı demiş .Alıntıyı görüntüle
Aynen AKP trolü ağlamışsın diye yorumladım hadi evine .Cidden psikolojik sorunların var Çoğu kişi de belirtmiş.
Aynen AKP trolü ağlamışsın diye yorumladım hadi evine .
Soğan ekmek ye aman ha reisinden vazgeçme.
O konu ile Akp trolu olmak ne alaka ahahhahaha durumum gayet iyi sana afiyet olsun takıntılı kardeşimAynen AKP trolü ağlamışsın diye yorumladım hadi evine .
Soğan ekmek ye aman ha reisinden vazgeçme.
6 eylül de zirvede bırakıyorum oyunun rezalet puanları yayınladıktan sonra foruma ara vereceğim size yalan söyleyen insanlar ile bol şans.Tamam bak oyunu beğenmemiş olabilirsin, kötüde olabilir ama sen çok abartıyorsun, hatalı çıkan hiç bir oyun hakkında bu şekilde konular açmazken Xbox'ın açıklarından yakalayıp gömüyorsun, xbox hakkında bu açtığın 3. konu olması gerekiyor. İnsanların sana fanboy deme sebebi karşı markayı övüp başına koyarken, diğer marka hakkında aşırı agresif bir şekilde konuşman. Hem sevmediğin bir oyun ve marka hakkında neden makale şeklinde yazı yazma gereği duyuyorsun, vaktini boşa harcıyorsun?
ÇÖP.Bunca yorumdan sonra STARFİELD ı sevmiyor musun?
Konuyu neden 6 eylüle bağlıyorusun? Ben oyunu beğendiğimi söylemedim.6 eylül de zirvede bırakıyorum oyunun rezalet puanları yayınladıktan sonra foruma ara vereceğim size yalan söyleyen insanlar ile bol şans.
Herkesin deneyimi farklı olur tabii ki benim yukarda yazdığım şeylere takılmadığın için sana göre oyun zevklidir.Dün başladım 10 saat devirdim, bugün bir 10 saat daha deviririm. Oyun efsane diyebileceğim kalitede bir oyun değil ama oynattırıyor. Şuna da bakayım şuna da bakayım derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Çok fazla eksiği olan ama bu eksikleriyle birlikte kendini oynattıran bir oyun. Benim için biraz hayal kırıklığı oldu ama büyük bir beklentiniz yoksa veya benim gibi oyunu oynamaya başladıktan sonra neyse zevk almaya bakalım diyorsanız gayet güzel bir oyun. Bu arada oyun gitgide daha güzel bir hal alıyor.
Not: Sağdan soldan duyduğum bilgiler değildir. Kendi deneyimlerimdir. Pc den oynuyorum (premium edition) . 8/10
KNK diyorum ya işte foruma ara vereceğim oyunu beğen beğenme yalan söyleyen insanlar bu ülkede daha çok popüler ülkenin başındaki adam 20 yıldır yalan siyaset yaparak ülkeyi yönetiyor bizim insanımız yalanlara alışmış benim açtığım konular bu ülkenin insanın IQ seviyesinin kaldıracağı kapasitelerde konular değil.Konuyu neden 6 eylüle bağlıyorusun? Ben oyunu beğendiğimi söylemedim.