Neler Yeni

Starfield Balonu Patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tamam bak oyunu beğenmemiş olabilirsin, kötüde olabilir ama sen çok abartıyorsun, hatalı çıkan hiç bir oyun hakkında bu şekilde konular açmazken Xbox'ın açıklarından yakalayıp gömüyorsun, xbox hakkında bu açtığın 3. konu olması gerekiyor. İnsanların sana fanboy deme sebebi karşı markayı övüp başına koyarken, diğer marka hakkında aşırı agresif bir şekilde konuşman. Hem sevmediğin bir oyun ve marka hakkında neden makale şeklinde yazı yazma gereği duyuyorsun, vaktini boşa harcıyorsun?

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Keşke anket açılsaymış, oyunu beğenip beğenmediniz mi diye.
Kendi şahsi görüşüm, oyun gerçekten mükemmel değil, ama çöp diyemeyiz. Bethesda oyunu bu biz alıştık, bethesda oyunları hep böyle diyerek normalleştirilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Adamlar skyrim ve fallout 4 ile aynı rpg seviyesinde, aynı yapay zeka ve karakter modellemeleriyle oyun çıkartmaya devam ediyorlarsa kötülemeniz gerekiyor, normalleştirmeniz değil. Oyun rpg, diyalog, fps, optimizasyon gbi alanlarda kötü iş çıkarmış. Aksiyon/Macera seven biri için görevler bol bol skyrimdeki gibi akıyor. Oyunu rpg değilde aksiyon/macera türünde çıkarsalardı bu kadar kötü yorum almazlardı.

99723

80+ Silver
Tamam bak oyunu beğenmemiş olabilirsin, kötüde olabilir ama sen çok abartıyorsun, hatalı çıkan hiç bir oyun hakkında bu şekilde konular açmazken Xbox'ın açıklarından yakalayıp gömüyorsun, xbox hakkında bu açtığın 3. konu olması gerekiyor. İnsanların sana fanboy deme sebebi karşı markayı övüp başına koyarken, diğer marka hakkında aşırı agresif bir şekilde konuşman. Hem sevmediğin bir oyun ve marka hakkında neden makale şeklinde yazı yazma gereği duyuyorsun, vaktini boşa harcıyorsun?
6 eylül de zirvede bırakıyorum oyunun rezalet puanları yayınladıktan sonra foruma ara vereceğim size yalan söyleyen insanlar ile bol şans.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunca yorumdan sonra STARFİELD ı sevmiyor musun?
ÇÖP.

Son düzenleme:

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
6 eylül de zirvede bırakıyorum oyunun rezalet puanları yayınladıktan sonra foruma ara vereceğim size yalan söyleyen insanlar ile bol şans.
Konuyu neden 6 eylüle bağlıyorusun? Ben oyunu beğendiğimi söylemedim.

The Semih

80+ Gold
Dün başladım 10 saat devirdim, bugün bir 10 saat daha deviririm. Oyun efsane diyebileceğim kalitede bir oyun değil ama oynattırıyor. Şuna da bakayım şuna da bakayım derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Çok fazla eksiği olan ama bu eksikleriyle birlikte kendini oynattıran bir oyun. Benim için biraz hayal kırıklığı oldu ama büyük bir beklentiniz yoksa veya benim gibi oyunu oynamaya başladıktan sonra neyse zevk almaya bakalım diyorsanız gayet güzel bir oyun. Bu arada oyun gitgide daha güzel bir hal alıyor.
Not: Sağdan soldan duyduğum bilgiler değildir. Kendi deneyimlerimdir. Pc den oynuyorum (premium edition) . 8/10
Herkesin deneyimi farklı olur tabii ki benim yukarda yazdığım şeylere takılmadığın için sana göre oyun zevklidir.

99723

80+ Silver
Konuyu neden 6 eylüle bağlıyorusun? Ben oyunu beğendiğimi söylemedim.
KNK diyorum ya işte foruma ara vereceğim oyunu beğen beğenme yalan söyleyen insanlar bu ülkede daha çok popüler ülkenin başındaki adam 20 yıldır yalan siyaset yaparak ülkeyi yönetiyor bizim insanımız yalanlara alışmış benim açtığım konular bu ülkenin insanın IQ seviyesinin kaldıracağı kapasitelerde konular değil.

Son düzenleme:

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Emre Altun
Sen oynadın mı kanka erken erişimde

Farex

80+ Silver
Kardeşlerim bırakın çoluk çocukla yada kendi yaşıtınız ile uğraşmayı zaman kaybıdır bu konu için uğraştığınız her bir saniye değerlidir ve geri alınamaz belliki yaşı küçük bir kardeşimiz bilmiyor uzatmayın çocuk daha o yada kendi yaşıtınız fakat daha bunları anlayacak olgunluklara gelememiştir yapmayın uzatmayın.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom