Neler Yeni

Starfield Balonu Patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Deniz....

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Deniz Tatar
Keşke anket açılsaymış, oyunu beğenip beğenmediniz mi diye.
Kendi şahsi görüşüm, oyun gerçekten mükemmel değil, ama çöp diyemeyiz. Bethesda oyunu bu biz alıştık, bethesda oyunları hep böyle diyerek normalleştirilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Adamlar skyrim ve fallout 4 ile aynı rpg seviyesinde, aynı yapay zeka ve karakter modellemeleriyle oyun çıkartmaya devam ediyorlarsa kötülemeniz gerekiyor, normalleştirmeniz değil. Oyun rpg, diyalog, fps, optimizasyon gbi alanlarda kötü iş çıkarmış. Aksiyon/Macera seven biri için görevler bol bol skyrimdeki gibi akıyor. Oyunu rpg değilde aksiyon/macera türünde çıkarsalardı bu kadar kötü yorum almazlardı.
GTA 4-gta5 ve RDR 2 aynı motor dan çıkma haberin varmı? Hepside iyi oyunlar

The Semih

80+ Gold
1693734590711.png

Redditi bu yüzden seviyorum, ordaki tartışmalara bak bide burdaki :D

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Problem aynı motor üzerinden yapmaları değil, senin de dediğin gibi gta 4 ve rdr2 aynı motor. Ama aradaki zaman diliminde ne kadar fazla geliştirdiklerini görmeyecek miyiz yani. Rdr 2, gta 4 seviyesinde mi çıktı.

99723

80+ Silver
Şu palyaçonun cahilliğine bak Bethesda ile Rockstar Games gibi bir şirketi aynı kefeye koyup karşılaştırıyor :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: .

Son düzenleme:

99723

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

Redditi bu yüzden seviyorum, ordaki tartışmalara bak bide burdaki :D
Foruma 6 eylül de oyunun rezalet puanları yayınlandıktan sonra ara vereceğim yeter knk boşa değmezmiş onu anladım yazık Sony ajanı Fanboy Fancı işssiz hayatsız kaç para aldın Sony den gibi gibi o kadar açtığım konular var kimse okumamış @Mehmet Yılmaz bile fancı demeden önce bir okur ama yok zamanında Abdullah Hacıgül AMD işlemcileri övüyordu çünkü AMD işlemci olarak İntel geçmişti adama fanboy AMD den kaç para alıyorsun söyle böyle videoyu izlemeden yorum yapmışlardı bu ülkenin özeti bu işte işine gelmeyince fanboy işine gelince adam derler 20 yıldır ülkenin başındaki adam insanları yalanlar ile kandırarak iktidarda ve hala inanıyorlar durum basit cahillik bu ülkenin kaderi.....

Son düzenleme:

The Semih

80+ Gold
Foruma 6 eylül de oyunun rezalet puanları yayınlandıktan sonra ara vereceğim yeter knk boşa değmezmiş onu anladım yazık Sony ajanı Fanboy Fancı işssiz hayatsız kaç para aldın Sony den gibi gibi o kadar açtığım konular var kimse okumamış @Mehmet Yılmaz bile fancı demeden önce bir okur ama yok zamanında Abdullah Hacıgül AMD işlemcileri övüyordu çünkü AMD işlemci olarak İntel geçmişti adama fanboy AMD den kaç para alıyorsun söyle böyle videoyu izlemeden yorum yapmışlardı bu ülkenin özeti bu işte işine gelmeyince fanboy işine gelince adam derler 20 yıldır ülkenin başındaki adam insanları yalanlar ile kandırarak iktidarda ve hala inanıyorlar durum basit cahillik bu ülkenin kaderi.....
Yöneticinin sana öyle demesi benide şaşırttı sonuçta forumda en çok tıklanmayı sen alıyorsun, foruma reyting olarak faydan olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca bizim fight bitmeden ayrılamazsın :D Spiderman 2 randevumuz var.

99723

80+ Silver
Yöneticinin sana öyle demesi benide şaşırttı sonuçta forumda en çok tıklanmayı sen alıyorsun, foruma reyting olarak faydan olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca bizim fight bitmeden ayrılamazsın :D Spiderman 2 randevumuz var.
Google'da en başta çıkıyor açtığım konular her konum özel ve öyle boş boş hiç bir zaman da yazmadım ama demek ki hiç bir değeri yokmuş ne diyeyim knk bazen gerçekleri söylemek böyle oluyor işte.

Son düzenleme:

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
mecit burak kılıç
@Yunus274 hocam tamamda yeter ama 12 sayfa konu yaptınız tamam en fanboy sizsiniz en balon oyun starfield tamam ama yeterda

The Semih

80+ Gold
Google'da en başta çıkıyor açtığım konular her konum özel ve öyle boş boş hiç bir zaman da yazmadım ama demek ki hiç bir değeri yokmuş ne diyeyim knk bazen gerçekleri söylemek böyle oluyor işte.
Hocam siyaset konularında bile böyle bişi denmedi garip evet, zaten forumun kalitesi çok düştü herkes farkındada işte.

SadeceSeyf

80+ Gold
Yorumlar ortada abi fancılık ile alakası yok 2023'de sen böyle bir oyunu kabul ediyorsan sorun sende.
Sorun sende yunus iyice abarttin. Bu oyun çıkmadan önce herkes beklentisini kendi ayarlar. Enis kirazoglu gibi beklentiyi yüksek tutmayanlar oyunu beğendi. Dost Kayaoğlu bile starfield baldur Gates den önce çıksa ödülü alırdı yazmış. Sen burda 2 tane hesap bulup sürekli kötülemeye çalışıyorsun. Ayni elrmanlar. PS exculuv oyunlar çok mu iyi çıktıda optimizasyon problemini ortaya atıyorsun oda garip. Bu oyuna herkes beklentisini yüksek tutmadan beklesin. Kimse çok fazlada hype olmadı bu oyuna sen sanki millet cyberpunk bekkentidinr girmiş gibi gomuyorsun

99723

80+ Silver
Hocam siyaset konularında bile böyle bişi denmedi garip evet, zaten forumun kalitesi çok düştü herkes farkındada işte.
30FPS yok M7 monitörü alan biri 30 FPS oyun bile oynamıyor onu bile yazdım bilen kişi çok azdır o kadar kişiyi bilgilendirdik.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom