Cagdas5389
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 923
adama "xbox" deyince mutasyon geçiriyorfan boyluk zirve noktası budur.![]()
adama "xbox" deyince mutasyon geçiriyorfan boyluk zirve noktası budur.![]()
TM en fanboy benim bu yüzden 6 eylül den sonra foruma ara vereceğim.fan boyluk zirve noktası budur.![]()
Bende senden öğrendim valla hatta araştırdım NVIDIA demiş ki televizyondaki teknolojinin Gecikme değerini en aza indirip Frame Generation yaptık, çünkü televizyonda latency çok önemli değilmiş oyunda daha önemli.30FPS yok M7 monitörü alan biri 30 FPS oyun bile oynamıyor onu bile yazdım bilen kişi çok azdır o kadar kişiyi bilgilendirdik.🔥(30 FPS Tarih Oluyor) 30 FPS Oyunu 60 FPS Yapan Samsung M7 4K Akıllı Monitör🔥
Samsung M7 Motion Plus (Titreme Azaltma) ayarı ile 30 FPS oyundan nasıl 60 FPS olarak görüntü alırsınız başlık ilk okuduğunuzda biraz garip gelse de asında öyle değil bu bahsettiğim olay sadece Samsung M7 Akıllı Monitör ile sınırlı da değil elinizde yeni nesil Samsung veya LG bir TV varsa da...forum.donanimarsivi.com
aynen knk aynı fiyata daha iyi bir cihaz almak varken xbox al keyfine bak.adama "xbox" deyince mutasyon geçiriyor
oyunlara verilecek 1500 tl yi unutma yunusaynen knk aynı fiyata daha iyi bir cihaz almak varken xbox al keyfine bak.
Bu zamana kadar kime faydam olduysa ne mutlu bana onlar fanboy olmayan objektif zannettiği yayıncıların hepsi para alıp inceleme yapıyorlar bu yalan söyleyen insanlara inanmaya devam etsinler şu foruma girdim gireli hep insanları en doğru yola yönlendirmeye çalıştım sonuna kadar da öyle yaptım ama artık yeter neye inanmak istiyorlarsa ona inansınlar.Bende senden öğrendim valla hatta araştırdım NVIDIA demiş ki televizyondaki teknolojinin Gecikme değerini en aza indirip Frame Generation yaptık, çünkü televizyonda latency çok önemli değilmiş oyunda daha önemli.
zelda varken bu oyunun goty alabileceğini mi düşünüyorsunXbox düşmanı yine gelmiş starfielddeki görev çeşitliliği hiçbir oyunda yok muhtemelen goty alicak goty alınca o yüzünü görücem senin
Banane ben oynuyorum şuanda gayette iyi bir oyun daha ne bekliyorsunuz bilmyorumTM en fanboy benim bu yüzden 6 eylül den sonra foruma ara vereceğim.
oyunlara verilecek 1500 TL yi unutma yunus
forum.donanimarsivi.com
Sen düz mantık oyuncusun kardeşim ondan seviyorsun zaten yunus ve ben farklı açıdan bakıyoruz oyunlara ondan anlaşamıyoruz zaten, PNG gezegene uçak sürdüğünün farkında bile değilsin. Siyaset örneği verirdimde neyseBanane ben oynuyorum şuanda gayette iyi bir oyun daha ne bekliyorsunuz bilmyorum
evet knk aynen knk starfield knk patlamış knk tüh knk of knkEvet knk 1500 TL knk aynen knk Xbox en iyisi knk Game Pass knk.Bu Ayki PlayStation Plus Oyunları
Temmuz 2022 Ayının PlayStation Plus Essential Aylık Oyunları: - Crash Bandicoot 4: It's About Time - The Dark Pictures Anthology: Man of Medan - Arcadegeddon...forum.donanimarsivi.com
Sana Xbox ve Starfield ile mutluluklar dilerim 6 eylül den sonra foruma ara vereceğim boşa ağlamana gerek yok neye inanmak istiyorsan ona inan.evet knk aynen knk starfield knk patlamış knk tüh knk of knk
yahu hocam ne bu xbox starfield mevzusu oyuna iyi diyene bildiğin sövüyorsunuz bırakın kim ne oynuyorsa oynasın açın konu starfield patladı atın oraya 2 fotoğraf ne düşünüyorsunuz deyin geçin 12 sayfa boyunca tartışdığınız şeye bakınSana Xbox ve Starfield ile mutluluklar dilerim 6 eylül den sonra foruma ara vereceğim boşa ağlamana gerek yok neye inanmak istiyorsan ona inan.