Starfield Balonu Patladı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
30FPS yok M7 monitörü alan biri 30 FPS oyun bile oynamıyor onu bile yazdım bilen kişi çok azdır o kadar kişiyi bilgilendirdik.
Bende senden öğrendim valla hatta araştırdım NVIDIA demiş ki televizyondaki teknolojinin Gecikme değerini en aza indirip Frame Generation yaptık, çünkü televizyonda latency çok önemli değilmiş oyunda daha önemli.

Bende senden öğrendim valla hatta araştırdım NVIDIA demiş ki televizyondaki teknolojinin Gecikme değerini en aza indirip Frame Generation yaptık, çünkü televizyonda latency çok önemli değilmiş oyunda daha önemli.
Bu zamana kadar kime faydam olduysa ne mutlu bana onlar fanboy olmayan objektif zannettiği yayıncıların hepsi para alıp inceleme yapıyorlar bu yalan söyleyen insanlara inanmaya devam etsinler şu foruma girdim gireli hep insanları en doğru yola yönlendirmeye çalıştım sonuna kadar da öyle yaptım ama artık yeter neye inanmak istiyorlarsa ona inansınlar.

Banane ben oynuyorum şuanda gayette iyi bir oyun daha ne bekliyorsunuz bilmyorum
Sen düz mantık oyuncusun kardeşim ondan seviyorsun zaten yunus ve ben farklı açıdan bakıyoruz oyunlara ondan anlaşamıyoruz zaten, PNG gezegene uçak sürdüğünün farkında bile değilsin. Siyaset örneği verirdimde neyse :D

evet knk aynen knk starfield knk patlamış knk tüh knk of knk
Sana Xbox ve Starfield ile mutluluklar dilerim 6 eylül den sonra foruma ara vereceğim boşa ağlamana gerek yok neye inanmak istiyorsan ona inan.

Son düzenleme:
Sana Xbox ve Starfield ile mutluluklar dilerim 6 eylül den sonra foruma ara vereceğim boşa ağlamana gerek yok neye inanmak istiyorsan ona inan.
yahu hocam ne bu xbox starfield mevzusu oyuna iyi diyene bildiğin sövüyorsunuz bırakın kim ne oynuyorsa oynasın açın konu starfield patladı atın oraya 2 fotoğraf ne düşünüyorsunuz deyin geçin 12 sayfa boyunca tartışdığınız şeye bakın

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,972
Üyeler
185,008
Son üye
toramanjnr
Geri