Starlink denizde çalışır mı?

MelihSak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
197
Merhaba ileri ki zamanlarda belki gemilerde çalışabilirm bu sadece bir fikir ama olduğu taktir de gemi de starlink kullana bilir miyim yurt dışından alsam?

Merhaba ileri ki zamanlarda belki gemilerde çalışabilirm bu sadece bir fikir ama olduğu taktir de gemi de starlink kullana bilir miyim yurt dışından alsam?
Sallantidan ötürü çalışmama olasılığı yüksek ama çalışsada pek sağlıklı bağlantı kurmayabilir .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

starlink kullana bilir miyim yurt dışından alsam?
Birde starlink Türkiye'de çalışmıyor diye biliyorum .

Sallantidan ötürü çalışmama olasılığı yüksek ama çalışsada pek sağlıklı bağlantı kurmayabilir .

Uydu alıcısının sabit mi konumlanması gerekiyor

Shifdelete.net’in videosunda yurt dışından gelen starlink çalışmıştı

Bildiğim kadarıyla starlink anteni kendisi otomatik olarak uyduyu bulabiliyor ve kendini o tarafa doğru yönlendirebiliyor ama gemide sallantıdan dolayı sürekli uyduyu temiz bir şekilde takip edebilir mi emin değilim.

evet denizde çalıştırabilirsin fakat iş oyun oynamaya gelince hala bir tık sıkıntılı ve türkiye de çalıştırabilirsin bir şekilde elde edersen tabii.

Geri