Steam da 7.50 dolar olan oyun epic games de fiyat hatalandırması ile 70 tl
Onu yapamadım ama burdan da faydalansınlarYanlış kategori. İndirimli oyunlar bölümüne açılmalı.
Kesinmi hocam fiyat hatalandırması oyun güzelmi alayımmıSteam da 7.50 dolar olan oyun epic games de fiyat hatalandırması ile 70 tl
Hocam böyle 3.şahıs base kuruyorsun sonra diğer ki baseleri alıyorsun ve zombi baseleri de var onları alıyorsun temizleyince oyun bitiyo güzel oyundur alabilirsinizKesinmi hocam fiyat hatalandırması oyun güzelmi alayımmı
Tamam hocam teşekkür ederimHocam böyle 3.şahıs base kuruyorsun sonra diğer ki baseleri alıyorsun ve zombi baseleri de var onları alıyorsun temizleyince oyun bitiyo güzel oyundur alabilirsiniz
Yani youtube da izledim ben adam tek oynayıp bitirmiş videosuda var hançer gaming olması lazım isterseniz ordan bakınoffline oynanır mı
Hayır vermedi ücretsiz felan yeni koydular mağazayaBence fiyat hatası değildir , bir ara ücretsiz de verdi diye hatırlıyorum epic bunu
Alla alla bende steam da 7 dolar vermek istediğim için Xbox tan alacaktım baktım epic de koyunca direkt aldım rica ediyorum hocambaşlatıcı da yoktu linkten girip aldım eyw