Steam 2 pc den girme ban

Reaksiyon skoru
26
beyler benim şu an cs de bekleme süresi var yarın sabah 10 da açılıyor okula gittiğim için evde olmayacağım bende yanıma laptop alıcam oradan oynıyıcam da şey duydum 2 pc den steamı açarsak ban yiyormuşuz doğru mu

Yanlış bilgi.Ban yemezsiniz.Fakat diğer bilgisayarda herhangi bir oyun açık olursa oyuna girdirmez sizi.

Hayır yok öyle bir şey

beyler benim şu an cs de bekleme süresi var yarın sabah 10 da açılıyor okula gittiğim için evde olmayacağım bende yanıma laptop alıcam oradan oynıyıcam da şey duydum 2 pc den steamı açarsak ban yiyormuşuz doğru mu
Steam'in "orijinal" politikalarıında böyle bir şey varsa doğrudur. Ancak sanmıyorum. Onun dışında atmaca :)

Y
Yaw kardeşim nerden duyuyon böyle hurafeleri Allah aşkına ya. Yok oyle bişey 2 PC den giriyom ben ne zamandır. Şu var sadece birinden oyun oynayabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,679
Üyeler
184,963
Son üye
Arda_5337
Geri