Ventusz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,457
Steam fiyat güncellemesi doları 10tl olarak hesaplıyorlarOyunlar bile dolarla geliyor, bu nedir ya. FH5 Standart Edition 300 TL idi indirimsiz, şimdi 600 TL olmuş.
Steam fiyat güncellemesi doları 10tl olarak hesaplıyorlarOyunlar bile dolarla geliyor, bu nedir ya. FH5 Standart Edition 300 TL idi indirimsiz, şimdi 600 TL olmuş.
BLACK FRIDAYBence almak isteyen alsın son indirimler gibi görünüyor![]()
Atabilirim. İlk seçenek 75 e, diğerini 150 ye.Ready or not atabilir misin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya da Rust
Ne istediğinizi belirtin.Elinde 500 civarı steam bakiyesi olan varsa uygun fiyata oyun alabilirim. Şu kalan oyunlara zam gelmeden alalım bari
Rust olursa daha iyi olurAtabilirim. İlk seçenek 75 e, diğerini 150 ye.
Ne istediğinizi belirtin.
AAAÂAAAAAAA yarın almayı düşünüyordum artık hayal olduAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Hocam miles morales alacağım bakiyesi olan arkadaşlar varsa alabilirimAtabilirim. İlk seçenek 75 e, diğerini 150 ye.
Ne istediğinizi belirtin.
Gift olarak atılabiliyorsa 400 e bırakıyorum.Hocam miles morales alacağım bakiyesi olan arkadaşlar varsa alabilirim
hocam 350 ye bırakan bi arkadaş var. açıkçası 350 üstü bütçemi aşarGift olarak atılabiliyorsa 400 e bırakıyorum.
Peki hocam hayırlısı olsun. Yüksek fiyatlı oyunları yeniden fiyatlandırmayı düşünüyorum zaten. Değişiklik yaparsam bilgi veririm.hocam 350 ye bırakan bi arkadaş var. açıkçası 350 üstü bütçemi aşar
Tamamdır hocam haber verirsiniz ben de birkaç arkadaştan haber bekliyorum. Oyunu şuan almayacaktım fakat bu kur olayı hepsini etkileyecek gibi duruyorPeki hocam hayırlısı olsun. Yüksek fiyatlı oyunları yeniden fiyatlandırmayı düşünüyorum zaten. Değişiklik yaparsam bilgi veririm.