Neler Yeni

Steam bakiye katlama nedir? nasıl yapılır?

zankee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Doğuş Deryal
Arkadaşlar merhaba ilk defa duydum hiçbir bilgim yok. Galiba ucuz oyunları alıp kart düşürüp satıyormuşuz. Bakiye gittikçe bu şekilde artıyormuş. Detaylı bilen veya yapan varsa yardımcı olabilir mi? Şu anda 32 TL var. Başlasam indirimler bitmeden RDR2 alabilir miyim bu şekilde?

Arusttt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Enes
İndirimlerde kart fiyatları düşer indirimde hemen kart satıp rdr2 almak istiyorsan alamazsın, pahalı parlak kart düşmesi lazım fiyatları çok düştü

Deysz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Enes Ceyhan
RDR 2 alacak kadar biriktiremezsin kart satma ile her oyunda kart düşme sınırı var kartlar ortalama 50-80 kr ediyor parlak kartlar 2-3 tl arası ediyor ZUP! serisi ve hentai oyunlarından kasıyolar genellikle 1 tl ye oyunu alıp kart düşürüp satıyolar daha önce yapmadım ama bildiğim kadarıyla bu şekilde

oEnesQlf

80+ Silver

zankee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Doğuş Deryal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RDR 2 alacak kadar biriktiremezsin kart satma ile her oyunda kart düşme sınırı var kartlar ortalama 50-80 kr ediyor parlak kartlar 2-3 TL arası ediyor ZUP! serisi ve hentai oyunlarından kasıyolar genellikle 1 TL ye oyunu alıp kart düşürüp satıyolar daha önce yapmadım ama bildiğim kadarıyla bu şekilde
O zaman indirimlerden sonra mı satayım düşen kartları? Şuan çok kar yapmaz mı?
İndirimlerde kart fiyatları düşer indirimde hemen kart satıp rdr2 almak istiyorsan alamazsın, pahalı parlak kart düşmesi lazım fiyatları çok düştü
32 tl ile komple oyun alsam kaç tl kar ederim ortalama?

oEnesQlf

80+ Silver

32 TL ile komple oyun alsam kaç TL kar ederim ortalama?
.

rynsz

80+ Bronze
youtubede videoları var bakarak yapabilirsin

Arusttt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Enes

32 TL ile komple oyun alsam kaç TL kar ederim ortalama?
alacağın oyunlara bağlı ama 10 15 lirayı geçebileceğini sanmıyorum daha yeni 200 tane kart sattım fiyatları çok düştü

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
alacağın oyunlara bağlı ama 10 15 lirayı geçebileceğini sanmıyorum daha yeni 200 tane kart sattım fiyatları çok düştü
hocam sence bekletip indirimden sonra satmak daha mı mantıklı

zankee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Doğuş Deryal

Arusttt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Enes
hocam sence bekletip indirimden sonra satmak daha mı mantıklı
tabii ki daha mantıklı fiyat grafiğine bakarsan indirimle birlikte ortalama %40- %50 düşüş oluyor ben cyberpunk falan aldım ondan hepsini elden çıkardım beklersen daha çok kar edersin

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
tabii ki daha mantıklı fiyat grafiğine bakarsan indirimle birlikte ortalama %40- %50 düşüş oluyor ben cyberpunk falan aldım ondan hepsini elden çıkardım beklersen daha çok kar edersin
hocam yakın zamanda yapıp kar ettiren oyunları kütüphaneden topluca ss atma şansın var mı yapmadıklarını atma da daha da düşmesin fiyatlar yaptıklarını merak ettim güncel bulmak çok uzun sürüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,047
Üyeler
167,597
Son üye
gençmimar
Top Bottom