Steam Baki̇yesi̇ Satmak İçi̇n En Mantıklı Si̇te Neresi̇?

Keremg

80+
Reaksiyon skoru
65
Sürekli bir şekilde steam bakiyesi satıyorum normalde bynogame kullanıyorum. Yüzde 55 ödüyor. Sizin kullandığınız daha mantıklı yerler varmı?

başkasına indirimli oyun satmak

kim nerden bilecek oyun sattığını seninle alan arasında sonuçta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1200 TL steam bakiyem var zarar etmeden nasıl nakite çevirebilirm
Sürekli sık sık yaparsan steam acımıyor veriyor hediye takas banı yani kim nerden bilecekle olmuyor o işler.

ilk defa duydum öğrendiğim iyi oldu . Aslında yapmadığım birşeyde . Cs go bıçak alacaktım . Siteyle oyun pazarı arasında uçurum var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bynogame %55 mi ödüyor, bismillahirrahmanirrahim la
Dolandırıcılık farklı boyut galiba

kim nerden bilecek oyun sattığını seninle alan arasında sonuçta
Birader konu hortlatıyon bir, ikincisi ne demek nasıl bilecekler? Sizin kafanız nasıl çalışıyor ben anlamıyorum. Steamde uzun süre arkadaş değilsen birine oyun giftlediğinde takibe takılırsın. Birkaç kez yap bakalım perma yiyor musun yemiyor musun görelim.

Birader konu hortlatıyon bir, ikincisi ne demek nasıl bilecekler? Sizin kafanız nasıl çalışıyor ben anlamıyorum. Steamde uzun süre arkadaş değilsen birine oyun giftlediğinde takibe takılırsın. Birkaç kez yap bakalım perma yiyor musun yemiyor musun görelim.
Konu hortlatmıyorum elimde bakiyem var forumda arattırdım gereksiz konu açmadım . Olan konuya yazdım BİRADERR

Geri