kim nerden bilecek oyun sattığını seninle alan arasında sonuçtaoyun satarsan ban riskin var
Sürekli sık sık yaparsan steam acımıyor veriyor hediye takas banı yani kim nerden bilecekle olmuyor o işler.kim nerden bilecek oyun sattığını seninle alan arasında sonuçta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1200 TL steam bakiyem var zarar etmeden nasıl nakite çevirebilirm
Dolandırıcılık farklı boyut galibaBynogame %55 mi ödüyor, bismillahirrahmanirrahim la
Birader konu hortlatıyon bir, ikincisi ne demek nasıl bilecekler? Sizin kafanız nasıl çalışıyor ben anlamıyorum. Steamde uzun süre arkadaş değilsen birine oyun giftlediğinde takibe takılırsın. Birkaç kez yap bakalım perma yiyor musun yemiyor musun görelim.kim nerden bilecek oyun sattığını seninle alan arasında sonuçta
Konu hortlatmıyorum elimde bakiyem var forumda arattırdım gereksiz konu açmadım . Olan konuya yazdım BİRADERRBirader konu hortlatıyon bir, ikincisi ne demek nasıl bilecekler? Sizin kafanız nasıl çalışıyor ben anlamıyorum. Steamde uzun süre arkadaş değilsen birine oyun giftlediğinde takibe takılırsın. Birkaç kez yap bakalım perma yiyor musun yemiyor musun görelim.