LokmanBey
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,058
Arada 5TL fark var GOTY al.
Zaten onu alacaktım ama bir sorayım dedim sağ ol hocam
Arada 5TL fark var GOTY al.
aga adam bana saçma sapan sorular soruyor bilmiyorum diyorum hala sormaya devam ediyor enin de sonun da sövdüm sonra bi baktım admin yanımdaNasıl başardın ben admin varken birine takla attırdım hiç ban yemedim![]()
Asıl oyun bu.Half life 2 alacağım ama hangisi asıl oyun?
Duisburgdayım admin bir girdi 5-6 kişiye 1 hafta vermeye başladı çoğu kişiyide attı baktım millet hep alt+f4 çekiyoraga adam bana saçma sapan sorular soruyor bilmiyorum diyorum hala sormaya devam ediyor enin de sonun da sövdüm sonra bi baktım admin yanımda![]()
Duisburgdayım admin bir girdi 5-6 kişiye 1 hafta vermeye başladı çoğu kişiyide attı baktım millet hep alt+f4 çekiyor![]()
renault da oynamazsın en iyi tır volvo
hocam takılıyorum işte değiştiriyorum sürekli bi volvo bi renault bi scianarenault da oynamazsın en iyi tır volvo![]()
Asıl oyunda hikaye nereye kadar ilerliyor?Asıl oyun bu.
Oyunun ekstra partları var.![]()
Half-Life 2 Steam'de %80 İndirimli
Uykusundan işgal altındaki Şehir 17'de uyanan Gordon Freeman, çaresiz insan direnişi hareketini yönetirken Alyx Vance ona eşlik ediyor. Sizi içine hapsedecek bir dünyaya, sınırları zorlayan fizik sistemine ve heyecan verici çatışmalara sahip muhteşem FPS oyununu deneyimleyin.store.steampowered.com
Half-Life 2: Episode One on Steam
Half-Life 2 has sold over 4 million copies worldwide, and earned over 35 Game of the Year Awards. Episode One is the first in a series of games that reveal the aftermath of Half-Life 2 and launch a journey beyond City 17. Also features two multiplayer games. Half-Life 2 not required.store.steampowered.com
Half-Life 2: Episode Two on Steam
Half-Life® 2: Episode Two is the second in a trilogy of new games created by Valve that extends the award-winning and best-selling Half-Life® adventure. As Dr. Gordon Freeman, you were last seen exiting City 17 with Alyx Vance as the Citadel erupted amidst a storm of unknown proportions.store.steampowered.com
Oynamadım bilmiyorum.Asıl oyunda hikaye nereye kadar ilerliyor?
Alınır hikaye olarak çok güzel bir oyun. Fiyatı da çok uygun.Metro 2033 redux alınmalı mı?