ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Profilim için bir çizim indirdim ancak görseldeki gibi orantılı durmuyor ne yapmam lazım?
Zaten bu şekilde yapmıştım öne çıkan çizimler vitrinini seçince olduYoutubea çizim vitrini ekleme-boyutlandırma falan yazıp nasıl yapıldığına bakabilirsin. Çünkü sayfayı incele diyip konsol kısmına kod falan yazıyorsun bakarak yapman en mantıklısı.
Zaten kod ile falan yaptıysanız nedendir bilmiyorum. Ben yaparken birkaç defa yanlış yapmıştım, başka yerden bakarak bir daha deneyin isterseniz belki bir yeri atlamışsınızdır (Yapılan süreç boyunca konsolu kapatmamak gibi). Öne çıkan çizimler değil de düz çizim vitrini ile de denediniz mi belki ondandır.Zaten bu şekilde yapmıştım öne çıkan çizimler vitrinini seçince oldu
Zaten kod ile falan yaptıysanız nedendir bilmiyorum. Ben yaparken birkaç defa yanlış yapmıştım, başka yerden bakarak bir daha deneyin isterseniz belki bir yeri atlamışsınızdır (Yapılan süreç boyunca konsolu kapatmamak gibi). Öne çıkan çizimler değil de düz çizim vitrini ile de denediniz mi belki ondandır.
Çizim vitrini yerine öne çıkan çizimler diyince oldu zaten hocam halledebildim çizim vitrinini seçince yan tarafa ayrı bir görsel daha eklemek gerektiği için resim boyutu küçük kalıyordu öne çıkan çizimlerde büyük şekilde yükleniyormuş teşekkürlerbu linki takip ederek tekrar dene eğer bir şeyi atlamazsan olması lazımSteam Community :: Guide :: How to Upload Long Images for Showcases [Featured works]
A simple guide to uploading images (or gifs) on Steam with any height for Artwork or Screenshot showcases. This is a quick reference, read the guide first to understand how to use these codes. $steamcommunity.com