Artarof
80+ Bronze
20k puan var zaten steamda, ama ghost rider temalı bulamadım.uyumlu olması için arkaplanı da alman gerekiyor ama
20k puan var zaten steamda, ama ghost rider temalı bulamadım.uyumlu olması için arkaplanı da alman gerekiyor ama
benim arkaplan ghost ridera uyar ondan al ya da sex hell diye bi arkaplan daha var o da güzel.20k puan var zaten steamda, ama ghost rider temalı bulamadım.
Sendekinin aynısını kullanıyorum ben zatenbenim arkaplan ghost ridera uyar ondan al ya da sex hell diye bi arkaplan daha var o da güzel.
çizim vitrini sitesine de aramaya burn, flame falan yazarak baksana.
ben telefondayım detaylı bakamıyorum
ben bulcam kanka ikimize de on mumara şeyler bulcam. pcnin başına geçiyim hele biSendekinin aynısını kullanıyorum ben zaten. Ama ortaya işte güzel ghost rider giff'i ile birlikte bir şey arıyordum.
Teşekkür ederim.
Buldum bro vallahaSendekinin aynısını kullanıyorum ben zaten. Ama ortaya işte güzel ghost rider giff'i ile birlikte bir şey arıyordum.
Teşekkür ederim.
10 level olmak lazım sanırım çizim koymak için doğru mu ?Buldum bro vallahaNasıl olmuş ?
Aynen. Her 10 levelde 1 çizim vitrini veriyor. 30-40tan sonrası boş emin ol.10 level olmak lazım sanırım çizim koymak için doğru mu ?
Ok teşekkürlerAynen. Her 10 levelde 1 çizim vitrini veriyor. 30-40tan sonrası boş emin ol.
şimdi haraketli yazı konuluyor onu biliyorum da.https://www.deviantart.com/steamprofiledesigns/gallery/58858375/anime-animated (vpnle giriliyo)
Mesaj otomatik birleştirildi:
kendiminkini burdan yapmıştım
kanka ben baktım direk full ekran görüntüsünü indiriyor çizimi indirmiyorhttps://www.deviantart.com/steamprofiledesigns/gallery/58858375/anime-animated (vpnle giriliyo)
Mesaj otomatik birleştirildi:
kendiminkini burdan yapmıştım
Yok kanka adamın yaptığı yapılıyor, olay bunu hareketli arkaplan ile yapmakta ikisi hareketli olunca zor oluyor.şimdi haraketli yazı konuluyor onu biliyorum da.
adam mesela bunu nasıl yapmış benim bildiğim oraya koyduğu karakterin hareket edememesi lazım.![]()
Gojo Satoru | Jujutsu Kaisen Steam Artwork by ghost5099 on DeviantArt
www.deviantart.com
Kanka nası puan kastın bu kadar20k puan var zaten steamda, ama ghost rider temalı bulamadım.
İtemsatışta 10.000 puan 50 TL.Kanka nası puan kastın bu kadar