emre6840
80+
hocam merhaba rdr2 i 100tl olurmu almak isterimSteam oyunlarının belli bir indirimle gift olarak atabilirim. İlgilenmek isteyenler için buraya da yazayım dedim.
hocam merhaba rdr2 i 100tl olurmu almak isterimSteam oyunlarının belli bir indirimle gift olarak atabilirim. İlgilenmek isteyenler için buraya da yazayım dedim.
rtx 3060 sistemimvar ama half life cs:s gibi oyunlarsan vazgeçemiyorumTeşekkürler konu için. Bu oyunların veya benzer oyunların yorumlarına bakınca kafa karıştırıyor. Ucuz diye alıp oynamadığım bir dünya oyun var. Bu listede Rdr2 hariç AAA oyun var mı? Oynanış ve grafik önemli benim için. Sisteme hakaret gibi kalıyor bazı oyunlar. Tavsiyesi olan varsa alabilirim.
Hunt Showdown varTeşekkürler konu için. Bu oyunların veya benzer oyunların yorumlarına bakınca kafa karıştırıyor. Ucuz diye alıp oynamadığım bir dünya oyun var. Bu listede Rdr2 hariç AAA oyun var mı? Oynanış ve grafik önemli benim için. Sisteme hakaret gibi kalıyor bazı oyunlar. Tavsiyesi olan varsa alabilirim.
Satisfactory alınır mıHerkes öneride bulunsun herkes faydalansın.
Hades 25 TL
Pumpink Jack 20 TL
Planet Zoo 55 TL
Jurrasic World 2 50 TL
Dirt Rally 2.0 10 TL
Dirt 5 30 TL
Hunt Showdown 50 TL
Red Dead Redemption 2 150 TL
Witcher 3 15 TL
Dying Light 20 TL
Chivalry 2 36 TL
Satisfactory 30 TL
Rimworld 50 TL (pahalı demeyin bizden sonra en ucuz satılan ülkede 150 TL)
Paradox oyunlarının hepsi teker teker yazmak istemedim çok çok ezilmiş fiyatları indirimdeyken ihtiyacınız olan oyun veya dlc yi bekletmeyin alın.
Disco Elisyum 15 TL
Payday 2 2 TL
The Walking Dead Telltale Definitive Series 30 TL
Baldurs Gate 3 250 TL
Hitman 3 120 TL
Jurassic World Evolution 42 TL
Planet Coaster 28 TL
Stalker 2 350 TL
Resident Evil 4 15 TL (Capcom zam yapmayı unutmuş diğer Resident evil oyunlarının hepsi zam yedi)
Hocam şuradan Satisfactory ile ilgili incelememi okuyabilirsiniz.Satisfactory alınır mı
Hocam bugün satış yaptığım kişi dahil herkese aynı ve son oluru söylüyorum. 110 TL.hocam merhaba rdr2 i 100tl olurmu almak isterim
Hocam sağ olun tekrardan 4 oyundan 100tl kar ettim hepside güvenle elime ulaştı tekrardan teşekkürlerHocam bugün satış yaptığım kişi dahil herkese aynı ve son oluru söylüyorum. 110 TL.
Rica ederim.Hocam sağ olun tekrardan 4 oyundan 100tl kar ettim hepside güvenle elime ulaştı tekrardan teşekkürler
Alma bundan Humble Bundle dan alıp sana satıyor Humble Bundle da 100 tl RDR 2Hocam bugün satış yaptığım kişi dahil herkese aynı ve son oluru söylüyorum. 110 TL.
hocam mesaj attım bakarmısınızHocam bugün satış yaptığım kişi dahil herkese aynı ve son oluru söylüyorum. 110 TL.