Neler Yeni

Steam Deck 512GB Alınır mı ?

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Merhabalar Steam Deck almayı düşünüyorum fiyat vs birisiyle anlaştım fakat almadan önce biraz daha araştırayım derken bütün Tr kanalları olumlu düşünürken Donanım Arşivi Youtube kanalının olumsuz düşündüğünü gördüm o yüzden bi forumdada sormak istedim iyi akşamlar

Not: Konsollar bölümüne Steam Deck açılmalı bence olmadığı için Nintendoya koymak zorunda kaldım

Farukskrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Faruk ŞEKERCİ
Merhabalar Steam Deck almayı düşünüyorum fiyat vs birisiyle anlaştım fakat almadan önce biraz daha araştırayım derken bütün Tr kanalları olumlu düşünürken Donanım Arşivi Youtube kanalının olumsuz düşündüğünü gördüm o yüzden bi forumdada sormak istedim iyi akşamlar
fiyat ne

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha tam kesinleşmedi ama 15 civarı

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz

Not: Konsollar bölümüne Steam Deck açılmalı bence olmadığı için Nintendoya koymak zorunda kaldım
Ben 15k'ya steam deck yerine z fold 3 ve razer kishi aldım. Xbox cloud ile oynuyorum. Eğer evde oynayacaksan steam remote play ile bütün oyunlar oynanıyor. Ben steam deck'in işlem gücünün az olduğunu düşünüyorum. Bulabilirsen aya neo alabilirsin;

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Ben 15k'ya steam deck yerine z fold 3 ve razer kishi aldım. Xbox cloud ile oynuyorum. Eğer evde oynayacaksan steam remote play ile bütün oyunlar oynanıyor. Ben steam deck'in işlem gücünün az olduğunu düşünüyorum. Bulabilirsen aya neo alabilirsin;

Bence güzel bir tercih yapmışsınız ama bana maalesef ki uymuyor ben daha çok yataktayken, arabadayken yazın tatile gittiğimde oynamak için almak istiyorum. Fakat attığınız konsol ilgimi çekti onada bakacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne oynayacaksın deckte ?
Fifa 23, Hogwarts Legacy, God of War, Spiderman: Miles Morales, Stardew Valley gibi oyunlar.

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Bide bir şey daha sormak istiyorum Donanım Arşivi Youtube kanalında donanımların ve ekran çözünürlüğünün yetersiz olduğunu düşündüğünü belirmişti fakat işlemci ve ekran kartı PlayStation 5’in mimarisi ile aynı sanırım ayrıca 24 inç ekranlarda 1080p yeterliyken 7 inç ekranda 800p saçma gelmedi bana.

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Süleyman Yıldırım

alabiliyosan alınır

Helixo

80+ Bronze

aya neo onlar bence alınmaz hocam steam deck te hem steam oyunlarını oynabiliyorsun hemde steam deck e özel optimizasyon yapıyorlar

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
aya neo onlar bence alınmaz hocam steam deck te hem steam oyunlarını oynabiliyorsun hemde steam deck e özel optimizasyon yapıyorlar
Evet bencede bakınca güzel geliyor Aya Neo ama Steam Deck’in arkasında Steam var. Zaten yurt dışında şimdiden tutulan ve sevilen bir ürün oldu. Ubisoft, Electronic Arts, Sony gibi büyük şirketlerin es geçeceğini düşünmüyorum

Top Bottom