Steam deck vs ps Vita

Bor4

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
404
Merhaba öncelikle konu saçma gelebilir kusura bakmayın elimde rx 6600 özelliğinde bir bilgisayarım var el konsolu istiyorum daha önce nintendo switch kullandım ama tek beğendiğim oyun Mario odssey oldu onun dışında pek sevemedim 3-4 ay para biriktirip steam deck almak istiyorum ama daha erken alırım ve mod desteği var diye vitada hoşuma gidiyor ayrıca sokağa çıktığımda oyun pek oynamam anca tatilde otobüste balkonda pc den uzakta salonda filan oynarım ne önerirsiniz

PS Vita'nın emulator mod desteği güzel. Ama şunu unutma Steam Deck bir mini bilgisayar içinde Linux var. Yani kısaca demek istediğim şey şu steam deck'in de modlama emulator desteği güzel. Eğer Steam Deck fiyatını ödeyebileceğini düşünüyorsan steam deck. (Ayrıca Steam deck'in bataryası biraz kötü gelebilir yanında 50000Mahlık bir powerbank ile bence tadına doyum olmaz.)

Merhaba öncelikle konu saçma gelebilir kusura bakmayın elimde rx 6600 özelliğinde bir bilgisayarım var el konsolu istiyorum daha önce nintendo switch kullandım ama tek beğendiğim oyun Mario odssey oldu onun dışında pek sevemedim 3-4 ay para biriktirip steam deck almak istiyorum ama daha erken alırım ve mod desteği var diye vitada hoşuma gidiyor ayrıca sokağa çıktığımda oyun pek oynamam anca tatilde otobüste balkonda pc den uzakta salonda filan oynarım ne önerirsiniz
Bir tane tablet alabilirsin. Evde pc açık olur. Steam link ten oynarsın. (bu seçenek İnternet iyiyse güzel olur.) ben olsam steam deck alırdım.

Ayrıca Steam Deck Nintendo Switch Emulator'u destekliyor ama burda söylemem. (korsana karşıyım vs bide nintendo önüne gelene dava açıyor.)

Bir tane tablet alabilirsin. Evde pc açık olur. Steam link ten oynarsın. (bu seçenek İnternet iyiyse güzel olur.) ben olsam steam deck alırdım.
İnternet iyi ipad var zaten ama direkt el konsolu zevki başka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Steam Deck Nintendo Switch Emulator'u destekliyor ama burda söylemem. (korsana karşıyım vs bide nintendo önüne gelene dava açıyor.)
Biliyorum pc de yapmıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde ps Vita ps2 emulatörü açıyor mu

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,997
Üyeler
188,021
Son üye