Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
Zorİlk 1 ay falan oyun almayın belki tekrar TL yaparlar
Zorİlk 1 ay falan oyun almayın belki tekrar TL yaparlar
hocam dave the diver kesin alınmalı kesin kesin!!Saat 21.00'de geçeceği kesin mi? Şu an almam zor ama kesin al dediğiniz bir oyun var mı?
anladım, ben indirimlerdeki fiyatları düşünmüştüm. mesela fc24 ea appte 1199tl. steamde 1500 olsa %40 falan gelse yine güzel fiyata geliyor.Tr fiyatı yarıdan hesaplansa üstüne satıcı yardım etse dediğiniz doğru ama zaten dolara geçmiş firmalar dışında hepsinde zam olur.
Max Payne 2: The Fall of Max Payne 18tl Brothers - A Tale of Two Sons 24 Forager Age of History II 54 Scrap Mechanic Dying Light: Enhanced Edition epic Dinkum METAL GEAR SOLID V: The Definitive Experience PICO PARK raft tavern master Undertale Spirit of the North Brothers - A Tale of Two Sons Company of Heroes layrs of fear Cuphead The Long Dark 57 Besiege 25 Beholder 7 Winkeltje: The Little Shop 25Son saatlerde ne alınır?
hocam şuanki durumda nerde hangi fiyat uygunsa orda oynamak bana daha mantikli geliyorEpic'den oyun alacağıma, crack oynarım, crackle uğraşmazsam EA Play, Gamepass alırım oynayıp kaldırıp atarım çöpe. O platformdan oyun almanın mantıklı bir yanı yok. Çünkü launcher çöp.