Ana Konu STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…)

son anda final fantasy xvde aldım yarında karta para atıp enebadan stalker shadow of chernobyl alırım malum stalker 2 sipariş ettik o çıkana kadar en övülen stalker oyununa bakmış oluruz

Epic'den oyun alacağıma, crack oynarım, crackle uğraşmazsam EA Play, Ubisoft Connect, Gamepass alırım oynayıp kaldırıp atarım çöpe. O platformdan oyun almanın mantıklı bir yanı yok. Çünkü launcher çöp.

Tr fiyatı yarıdan hesaplansa üstüne satıcı yardım etse dediğiniz doğru ama zaten dolara geçmiş firmalar dışında hepsinde zam olur.
anladım, ben indirimlerdeki fiyatları düşünmüştüm. mesela fc24 ea appte 1199tl. steamde 1500 olsa %40 falan gelse yine güzel fiyata geliyor.

Son saatlerde ne alınır?
Max Payne 2: The Fall of Max Payne 18tl Brothers - A Tale of Two Sons 24 Forager Age of History II 54 Scrap Mechanic Dying Light: Enhanced Edition epic Dinkum METAL GEAR SOLID V: The Definitive Experience PICO PARK raft tavern master Undertale Spirit of the North Brothers - A Tale of Two Sons Company of Heroes layrs of fear Cuphead The Long Dark 57 Besiege 25 Beholder 7 Winkeltje: The Little Shop 25

h
Epic'den oyun alacağıma, crack oynarım, crackle uğraşmazsam EA Play, Gamepass alırım oynayıp kaldırıp atarım çöpe. O platformdan oyun almanın mantıklı bir yanı yok. Çünkü launcher çöp.
hocam şuanki durumda nerde hangi fiyat uygunsa orda oynamak bana daha mantikli geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

son 1

ulan bütün bu yayıncıların dedikleri yalanmış bir de… hiç geçmese ne olurdu

E bu hala tl

geçmedi hala

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,172
Üyeler
184,898