mafia 1 i almıştım dishonoredide sevmem falan diye normal almıştım bayıldım oyuna definitiveye çevireceğimBen sadece mafia alabildim ya. Babamla son zamanlarda aram pek iyi değil, harçlıkta alamıyorum eskisi gibi.
kademeli olsun STEAM YÜZÜMÜ KARA ÇIKARMATürkiye'de Fiyatlandırma ve Steam Cüzdanları 20 Kasım'dan itibaren USD'ye dönüşecek, itibaren dediğine göre birden bire geçmeyecek sanırım 21 kasıma girdik bu hafta içinde kademeli veya birden geçirirler.
İlk sıralardan olursun inş (!)mafia 1 i almıştım dishonoredide sevmem falan diye normal almıştım bayıldım oyuna definitiveye çevireceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
kademeli olsun STEAM YÜZÜMÜ KARA ÇIKARMA
Umarım mafiayı tam alacakken dolara geçer (!)İlk sıralardan olursun inş (!)
Mafia aldım zaten, ready or not alıcam yarın. LAKASJSKSKSLKSUmarım mafiayı tam alacakken dolara geçer (!)
Ağa bişey diycem Steam bence bize şaka atiyor hayala geçmediUmarım mafiayı tam alacakken dolara geçer (!)
valla geçsin de nasıl geçiyorsa geçsin umrumda değil, geçmeyecekse de o yazıyı kaldırsın oradan arkadaş Ama büyük ihtimalle ABD saatine göre değişecek. Bekleyelim bakalım onları.Türkiye'de Fiyatlandırma ve Steam Cüzdanları 20 Kasım'dan itibaren USD'ye dönüşecek, itibaren dediğine göre birden bire geçmeyecek sanırım 21 kasıma girdik bu hafta içinde kademeli veya birden geçirirler.