Ana Konu STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…)

valla linkteki fiyatlar eğer olacak fiyatlarsa hala uygun da şimdi farkettim şu anki tr fiyatlarını usdye çevirmiş, yanlıştır.
EA oyunlarına 70$ basıp geçmiş doğruysa oradaki fiyatlar, MENA - USD yerel fiyatlandırma falan hak getire. Önceden 1,199,99₺ basıp geçiyorlardı fiyatlarına ki nispeten uygundu. Şimdi FC24 almaya kalksanız bu paranın 2 katını vereceksiniz.

CoD oyunlarında da uygun olanlar gözüme çarptı. BO2 şu anki fiyatından çok daha ucuza geliyor örneğin oradaki dolar fiyatına bakarsak.

Son düzenleme:
O link doğruysa büyük oyunlarda çok bir fiyat farkı yok yine iyi.

EA oyunlarına 70$ basıp geçmiş doğruysa oradaki fiyatlar MENA - USD yerel fiyatlandırma falan hak getire. Önceden 1,199,99₺ basıp geçiyorlardı fiyatlarına ki nispeten uygundu. Şimdi FC24 almaya kalksanız bu paranın 2 katını vereceksiniz.

CoD oyunlarında da uygun olanlar gözüme çarptı. BO2 şu anki fiyatından çok daha ucuza geliyor örneğin oradaki dolar fiyatına bakarsak.
Gta ve rdrye baktım şuanki fiyatların dolara çevrilmiş versiyonu ile karşılaştım diğerlerine bakmadım

Linkten CS hala TL bir yanlışlık olabilir.

Google'dan giriyorum TL.

Uyanın beyler babaya geldik

Keyfekeder ucuz hikayeli oyun varmı alak. Yada korku oyunu ( hiç yok)

Kış saati uygulamasından kaynaklı gecikme olabilir mi? Türkiye kış saati uygulamasına dahil olan ülkelerden 1 saat daha ileride.

Kış saati uygulamasından kaynaklı gecikme olabilir mi? Türkiye kış saati uygulamasına dahil olan ülkelerden 1 saat daha ileride.
her ihtimal olabilir hocam şu an ama abd saatine göre benim tahminim

Ets 2 ats falan hala Türk lirası

Geri