Fiyat performans fifa 24dün fifa 24 almıstım 1200 TL ye ucuz yırttık desene 2084 TL olmus
valla dün yükledim giremedim bile şimdi online hazır kadrolarla oynayabiliyozmu bu oyunda hayatımda online oynamadım hiç pc den dün aldım daha yoksa herkes kendi kadrosunumu kuruyor takım yapıpFiyat performans fifa 24
ea appste 800 lira ?dün fifa 24 almıstım 1200 TL ye ucuz yırttık desene 2084 TL olmus
su siteyi bi ben bulamadım heralde ben bakıyorum ea plays e dünde dediler o fiyata bakıyom 1199 tl gözüküyordu bendeea appste 800 lira ?
Harbi ne çok ağlanmis Steam şeyine, çok önemli değil tonla alternatifi var. Gıdadaki enflasyon alternatifi yok ona nasıl çözüm bulacaz peki?
max 80 dolarTek sebebinin ne olduğunu steam platformunda herhangi bir pahalı oyunun incelemelerinde görebilirsiniz şu an beni pek etkilemiyor ama yeni gençliğe yazık düşünsene lisedesin döner 50 TL Cs alayım diyorsun 430 TL yazık zamanında biz 5tl ya döner 24tl ya cs alırdık ama onlara farklı gelmiyordur herhalde pahalı fiyatların içine doğdukları için Gta 6 fiyatı önemli şu an sadece benim için onuda 120 dolar felan bekliyorum