Muhammet adak
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
ee yok aga gelmedi
Steam bence iyi bir satış stratejisi yaptı. Böyle böyle olacak dedi. Aldırdı bize her şeyi. Dolara geçmezse fena küfür ederim.yayıncılar da geldiSteam fena trollüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben de onu düşündüm
Fc24 e 500 de fazla oyunun her yeri hata doluanladım, ben indirimlerdeki fiyatları düşünmüştüm. mesela fc24 ea appte 1199tl. steamde 1500 olsa %40 falan gelse yine güzel fiyata geliyor.
hocam haklısinız bende sevmiyorum epici ama ucuz işte ben lise öğrencisiyim saten zar zor oyun alıhorum bu dolara gecince hic alamam epicde veya farklı bir platformda en azından bir oyun zevkim olurOrası öyle ama arkana dönüp oynadığın oyuna baktığında geriye ne kalıyor. Steam'de profilinden kazandığın başarımlara, ekran görüntülerine bakıyorsun & paylaşıyorsun, inceleme yazıyorsun, ne bileyim bir sürü sosyal aktivite var. Epic'de böyle bir şey yapsa sevilir elbet.
iade ederiz la en fazla nolcakSteam bence iyi bir satış stratejisi yaptı. Böyle böyle olacak dedi. Aldırdı bize her şeyi. Dolara geçmezse fena küfür ederim.
direk hepsini iade edermSteam bence iyi bir satış stratejisi yaptı. Böyle böyle olacak dedi. Aldırdı bize her şeyi. Dolara geçmezse fena küfür ederim.
Steam bence iyi bir satış stratejisi yaptı. Böyle böyle olacak dedi. Aldırdı bize her şeyi. Dolara geçmezse fena küfür ederim.
Zor valla kardeşim kolay gelsin.hocam haklısinız bende sevmiyorum epici ama ucuz işte ben lise öğrencisiyim saten zar zor oyun alıhorum bu dolara gecince hic alamam epicde veya farklı bir platformda en azından bir oyun zevkim olur