Steam/epic indirimli oyun önerileri

alperr35

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
186
Totalde 700-800 TL ayırdım oyun almak için şuan aklımda sadece Detroit var başka öneriniz var mıdır arkadaşlar uygun fiyatlı ve iyi oyun 5-6 tane önerebilirsiniz

Totalde 700-800 TL ayırdım oyun almak için şuan aklımda sadece Detroit var başka öneriniz var mıdır arkadaşlar uygun fiyatlı ve iyi oyun 5-6 tane önerebilirsiniz
Hocam yoksa steamde şuan ark survival evolved 4.64 dolar gibi bir fiyatı var ama depolamanız yeterince varsa hayatta kalma türü seviyorsanız alın ark çok yer kaplıyor istiyorsanız başka oyunlarda önerebilirim

Hocam yoksa steamde şuan ark survival evolved 4.64 dolar gibi bir fiyatı var ama depolamanız yeterince varsa hayatta kalma türü seviyorsanız alın ark çok yer kaplıyor istiyorsanız başka oyunlarda önerebilirim
Hocam 60 GB mı daha çok kaplar mı 70 gba kadar sorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca arkadaşla oynanan oyun önerisi olursa daha iyi olur 2 kişilik

Hocam 60 GB mı daha çok kaplar mı 70 gba kadar sorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca arkadaşla oynanan oyun önerisi olursa daha iyi olur 2 kişilik
Hocam phasmophobia korku oyunu eve girip hayalet arıyorsunuz indirimli 7.86 dolar, devour var 5.79 dolar birde pacify var. Korku oyunu olarak

Hocam phasmophobia korku oyunu eve girip hayalet arıyorsunuz indirimli 7.86 dolar, devour var 5.79 dolar birde pacify var. Korku oyunu olarak
Teşekkürler hocam bakarım son sorum sadece arkadaşla oynamalık önereceğiniz var mı korku oyunu dışında

Başka var mı özellikle arkadaşla oynanan
Var hocam Lethal Company Oynayabilirsiniz Arkadaşlarınızlan ThunderStore Mod Manager diye biryer var indiriyorsun içinde mod var 30.000 tane ama arkadaşında aynı modları indirmesi gerek repo var buda korku oyunu eve giriyorsunuz değişik maller değişik canavarlar var şuan popüler bir oyun gene dediğim thunderstoreden onada mod indirebilirsiniz birde the headliners var.

Var hocam Lethal Company Oynayabilirsiniz Arkadaşlarınızlan ThunderStore Mod Manager diye biryer var indiriyorsun içinde mod var 30.000 tane ama arkadaşında aynı modları indirmesi gerek repo var buda korku oyunu eve giriyorsunuz değişik maller değişik canavarlar var şuan popüler bir oyun gene dediğim thunderstoreden onada mod indirebilirsiniz birde the headliners var.
Sağolun hocam bakacağım

Teşekkürler hocam bakarım son sorum sadece arkadaşla oynamalık önereceğiniz var mı korku oyunu dışında
Korku oyunu dışında hocam zombi severseniz left 4 dead 2 alın derim atölyeden mod indirip oynayabilirsiniz birde hocam bazı kişiler bilmez one armed robber var soygun olarak oda ücretsiz tek elle oynuyorsunuz biraz map var ama yarısı paralı sonra world war z var indirimde 7 dolara düşüyor zombi sürüsü tarayabilirsiniz astroneer var hocam otomasyon yapabilirsiniz 10 gezegen var onların çekirdeklerini aktifleştirebilirseniz oyunu bitirirsiniz üs kurmada var ama oynamadan önce rehber izleyin kendim oynuyorum 165 saatindeyim otomatik sistemler kurabilirsin daha 1 gezegen aktifleştirdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,660
Üyeler
187,225
Son üye
erensnmez
Geri